Påskafton

Sitter och fummlar med fingrarna på ett vanligt tangentbord och det känna lite märkligt att skriva. Vi har kopplat in Jockes dator nu ist och jag är ju van vid att min lilla fina laptop. Men den kan behöva en liten paus den med och ligger nu i dvala.
Men jag ska minsann ta fram den sen, för jag fick hem Photoshop igår, så nu ska jag fixa och trixa med bilderna och sen ska bloggen få en lite ny design igen =)

Jag har nästan precis gått upp, dock bara sovit i ca 1 1/2 timmes perioder sen klockan 5 imorse, då klockan har ringt ( trots att det inte hjälpte ), Ninni har vaknat till eller så har telefonen ringt.
Jocke och David försov sig lite imorse, Ninni väckte mig och då fick jag väckt Jocke som slängde sig på telefonen och ringde David. 10 minuter senare va David redan här ( kors i taket att han vaknade så snabbt ) och de tog en kaffe innan de körde iväg på sin fisketur, ca en timme försenade, med de har hela dagen iaf =)
Ringde Jocke nu när jag gick upp och de sitter i båten och har det bra. Jocke är ute efter sorgädda och David fiskar efter öring. Jocke hade inte fått nåt än och David hadde tappar några...hm, hoppas det går bättre =)

Jag ska fixa hundarna nu och sen ska jag och Ninni köra in så mormor får träffa lilla Ninni och jag får låna tvättmaskinen =) Bra att man kan kombinera lite.
Efter mormor är det morfars tur, en fika hos honom med, vi träffas ju inte så ofta och sen får vi väl köra hem igen till hundarna. Ska minsann städa när jag kommer tillbaka, det behövs...

Sen blir det påskfirande, med påskmat och trevligt sällskap =)
In till Hörby till Hjärtat-Ingegerd, Frida och Emma. Ska säg att jag kommer inte äta någon stor frukost, för det väntar en kanonmiddag =)
Vid 19 ska vi äta, jag vet inte när Jocke kommer tillbaka, men tror inte att det kommer va mycket tidigare än så. Om inget annat så får han komma direkt till dörr 23 efter fisket =) Ta vara på fiskketimmarna, det gör han rätt i!
Så kul att de kom iväg nu, Jocke har fått fiskesuget tillbaka nu och det är bara bra,detta kan nog bli en sommar med ännu mer fiske än förra året tror jag, nu är David också med som älskar fiske han med =)
Hihi, får se när Ninni får sin fiskepremiär =)

Nä, nu har jag druckit upp kaffet, så nu får jag komma igång så jag hinner med allt.

Önskar er alla en glad påsk och hoppas att ni kommer få det lika trevligt som vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0