Handlat

Massa folk över allt och vi va nog nästan de enda som inte påskhandlade. Vi körde först en liten sväng, hamnade på CityGross, men hittade inget vi ville ha, blev  plastglas -och tallrikar och vars en sandwich med cholkadbitar i, japp det fick vi ju med smaka =)
Det va egentligen fiskesaker till Jocke vi va ute efter, men deras sortiment va inget att hurra mycket över, Jocke har redan dragen dom fanns där, så vi körde till Järnia i Hörby ist. Där hittade han lite saker och sen körde vi och handlade mat innan vi körde hem igen.
Nu säger jag "hem" här i huset, vi har sovit här ett bra tag och vi ska ju flytta hit helt och hållet, är ju vårt nya hem =)
Vi ska grilla idag, hittade en jättefin flintastek, jag ska lägga den i marinad nu,så hinner den dra sig lite innan det är dags. Gottinamnam!
Jocke är och kör en vän till Malmö och när han kommer tillbaka så är det dags för käk, det kurrar lite i min mage redan...
Sen kommer Mange och Johanna hit =) Kuligt!

Veden ska fixas sen för vi behöver släp. Det märks lite att vi inte har eldat på hela dagen, tur att det inte blåser för mycket eller är kallare ute, då hade det varit kyligt här inne nu tror jag.

Nej, nu ska jag fixa köttet!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack för en väldigt trevlig kväll!

2009-04-12 @ 11:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0