Känslorna bråkar

Vet att det är lite dåligt med bloggandet nu, men vi har som sagt ganska fullt upp.
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och hör hur elden sprakar i kaminen, hundarna ligger utslagna på golvet och Ninni har somnat om, mätt i lilla magen.
Jocke är iväg och hämtar toaletten och i kväll kommer toa och dusch va inkopplat. Det är supernajs =)
Vi har under de senaste dagarna bara varit i lägenheten för att hämta saker eller för att duscha. Vi har sovit här och vi trivs.
Men.
Dörr 23. Vi saknar er med!
Jag har tänkt många gånger om jag skulle komma och hämta er, för jag saknar er men jag har glömt vilket schema du har denna vecka hjärtat ( haha, jag kommer ha kul åt det hur länge som helst ). Men om jag minns rätt så vad det snack om smörgårtårta...och middagen i helgen!! =)

Jepp, känslorna bråkar lite med mig. Älskar att bo på landet, att bo i hus är toppen. men jag saknar ändå närheten till de nära och kära.
Saknar att få en knack på dörren och in kommer dörr 23 bara för att säga hej och hälsa på, dag som natt. Ett samtal och få säga att kaffet är klart om du är sugen och in kommer de.
Fy, nu sitter jag här och blir helt sentimental.
Att när vi varit iväg och handlat eller nåt, att låta bilen köra upp om till svärmor och svärfar. Jag som längtat efter detta vårväder, så vi skulle kunna promenera dit...och lite oftare, har arit lite dåligt med det sista tiden. Sorry!
Att helt plötsligt få besök av mamma.

Ja, det blev lite jobbigt nu, för det är det som är bull med landet, de nära och kära är inte så nära en längre.
Nä, nu ska jag inte gräva ner mig.
Vi ska till BVC idag och idag är det dags för vaccinationen. Stackars Ninni ska få sina 2 sprutor, men hon har inte gnällt innan när de höll på med allt på neo, så det är nog mest jag som kommer mesa. Skärpning mamma-Anna.
Sen ska jag faktiskt köra in en snabb sväng till mamma innan jag kör hit igen.
Sen är det till att fixa med toaletten, men vi kommer nog börja med det när Jocke kommer tillbaka och han kommer nog fortsätta när vi är iväg med. Men nåt kommer här säkerligen va att göra.

Nu ska jag fylla på lite ved i kaminen.
Hörs.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0