Sunday

Jeep då är det söndag och dagen är egentligen slut. Men nån ångest för att det är måndag imorgon...nehejdå det har man inte längre =)
Vi skulle ha åkt till Hörby på middag hos Ingegerd och töserna, men Jocke känner sig inte på topp idag, så vi har flyttat fram middagen ist.
Jag har suttit en del i solen och myst, det har blåst lite men vinden är inte lika kall längre och det är najsigt =) På köpet så har jag banne mig bränt mig lite med...
Ninni har sovit gott ute i friska luften i vagnen och snackat lite med sina kompisdjur som hänger i den.

Mange och Johanna kom och hälsade på. Sehr trevligt och de mumsiga och lagom kladdiga chokladmuffinsarna hade blivit bakade och det hade de med sig till kaffet =) =) =) Gottinamnam!!
Jag visade dem Ninnis nya solhatt och poolen. Vi undersökte poolen lite, hur den såg ut och så, på bilden på paketet. Men sen för att verkligen få klarhet om utseende och funktioner, så blev det att vi tog upp den ist. Efter vidare utforskning så slutade det med att den blev uppblåst med =) Jag kom lindrigt undan med att blåsa upp botten medans Johanna och Mange blåste sig röda i huvudet när de blåste upp resten av poolen.
Den är jättefin och stjärnor hänger med pinglor i och ringar finns det som man kan kasta för att träffa pinnarna som sticker upp på sidora, vilka piper om man klämmer på dem =)
Detta fick vi ju prova med, så lite ringkastning och jag utnämner mig själv som champion då jag fick till snitsen i slutet =)
Om inte Ninni tycker den är rolig, så kommer jag iaf ha kul i sommar =)
Längtar till det blir så varmt så hon kan få sitt premiärdopp i den. Sommaren är ju på bra språng, men får gärna öka takten lite, det är ju så skönt med sommar!


Johanna blåser för fullt och kolla in Ninnis finfina solhatt!! =)





Mange fixade finalen, han blev lite röd i huvudet... =)





Tadaaa! Kolla in så fin den är !!





Tittut! Johanna kommer nog med ha kul med denna... =)





Mange påpekade till Johanna att hon inte skulle hångla med den...men lite mer luft fick plats i botten.





De superglada fina stjärnorna med pinglor i =)





Tossi (hur nu damen stavar sitt namn?) tog det chill. Tisha & Atlas nya kompis =)




Ninni hade ingen bra dag igår. Men jag gnäller inte, för det är första dagen det varit gnäll och kink med den tösen minsann. Hon kunde inte koppla av riktigt för att sova under dagen och hon va inte riktigt på topp. Men det va ganska varmt här inne, så efter att alla kläder åkt av så blev det lite bättre och sen när det va dags för att sova för natten, så va hon så trött att hon sov utan att stänga ögonen helt. Men det va viktigt att inte somna helt och hållet ensam under dagen, hon höll ett öga på mig då och då tills hon somnade helt =)

Det har blivit mat från pizzerian idag, jag körde ner och hämtade käk, en bra lösning minsann =)
När jag kom hem igen va här en liten Ninni som inte alls hade blivit glad för att jag hade kört iväg. Tjohej vad mammig hon är, inte klokt. Men hon blev lugn när jag kom och somnade en stund och vi åt och blev mätta.
Sen la vi oss för att kolla film och tråke-jag somnade när jag somnade Ninni...men vad ska man göra, jag blev skittrött ju. Jocke väckte mig imorse och sen tar solen ut sin rätt. Jepp jepp.

Jag är lite vilsen nu med vilka bilder jag ligger back med och laptopen är i Hörby, så ni får bara ett par mamma-dotter-mys-bilder och från middagen förra veckan hos dörr 23 nu =) Så ska jag kolla läget sen och imorgon ska ni få bild på Jockes fina soldäck, nu har han fixat stegen med =)




När vi va på middag hos Ingegerd förra veckan =) Hihi, Ninni har såna tjockiskinder =)





Kolla Tv =)





Ingegerd lagar den kanongoda middagen =)





Jocke leker med Birk =)





Frida & Ninni





Emma & en trött Ninni med lite sagel på hakan =)





Sen somnar man gott hos favvo =)





Mysdags innan idag =) Och min bränna på bröstet.





Sen blev Ninni lite tlött i tittorna. så nappen in ...





... och snuttisen redo. Sen va det nannetajm =)




Sov gott!!




Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Vilka fina kort. Vi saknar er. Kram

2009-04-27 @ 18:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0