Plötsligt va det söndag

Jo, det är redan söndag. I fredags trodde jag att det bara va torsdag, så denna veckan har gått extra fort...
Nu sitter jag och väntar på att Ninni ska vakna ordentligt, hon borde snart bli riktigt hungrig, just nu tror jag att hon håller på med en poop.
Bilden kan jag lägga upp under kvällen eller imorgon, för nu har jag hämtat sladden =)

Vi har inte gjort så där jätte mycket de senaste dagarna, fixat toaletten och eldan en väldig massa. Tog vara på det fina vädret igår, satt i solen och drack kaffe och bara mös i solens strålar. Huuur gött som helst!
Vi klättrade upp och satte oss på husvagnstaket en sväng och då va där en som också ville va med husse och matte...jepp, Atlas. Han hade lite bekymmer med hur han skulle kunna ta sig upp och sprang några varv innan han gav sig på det sätt som vi använt oss av. Stegen.
Men han är ju som han är och det ska gå fort, så han tog ett skutt från sidan av stegn, upp kom han med språnget, men det är ju inte så mycket att stå på, så han kom bara över på andra sidan igen och fick som tur är med sig alla benen hela...
Så Jocke klättrade ner för att hjälpa honom, jag va kvar och skulle ta emot honom när han väl kommit upp.
Lite misstänksamt va det första gången Jocke visade hur han skulle göra, men sen va det precis som att han funderade en minut för att räkna ut hur det funkade. De provade igen och upp för stegen klättrade vår lille Atlas =)
Där låg han i solen en stund med mig och sen hjälpte Jocke oss ner. Han är ju bara så cool vår Bubbe =)

Sen igår lämnade vi hundarna själva här för första gången. Vi satte dem på baksidan, gav dem mat och vatten och sen körde vi in till Hörby.
Vi tog först en kaffe hos mamma. Kul att hälsa på mamma allihopa, men hon brydde sig mest om att Ninni kom =)
Så lite skitsnack med mormor för Ninnis del och som mormor längtar tills Ninni blir så pass stor så att hon kan få komma och hälsa på själv, när hon inte ammar längre. Sen till sommaren ska vi hämta ut mormor hit här med, så får hon med ha en slappedag under parasollet en fin sommardag och mysa med Ninni.
Jepp, sen körde vi vidare till dörr 23, kära hjärtat Ingegerd, Frida och Emma.
Så roligt att träffa dem igen. Ny träff redan bokad =)
Vi satt en stund på balkongen och snackade, men sen va det dags för smörgåstårtan!!! Som vi åt och sååå gott det va...och så mätta vi blev. Det va inga små portioner som gällde här inte. Namnam!
Smälte maten på balkongne med ett par rundor Yatsy for old times sake och sen fick vi dra oss tillbaka, för vi skulle träffa Ljungvall och Ida här i huset.
Smörgåstårta fick vi med oss, namnam och det ska bli frukost snart =)
Vi stannade snabbt till hos min äldsta syster och sa hej och Ninni fick en vår-sommarjacka. Finfin! Tack så jättemycket "muminmamma" =)

Vi körde hit och Ljungvall och de kom. Ölen öppnades, barnen somnade och sen kom David och Ullrika med. trvlige sällskap och en lagom kväll som inte slutade för sent.
David och Ullrika körde hem och efter en stund ringe de. Då hade de varit i spökhuset. Jocke och Ljungvall har berättat om det för David, men han har inte trott dem. Men nu gör han det, de körde inom på vägen hem och nu har har blivit överbevisad.
Jag har inte varit där på natten, men David ville åka dit allohopa en natt och då vill jag med följa med. Spoooookiii! =)

Se där, nu vaknade min underbare man =)

Ska se till att fixa bilderna idag.
Tack dörr 23 för en mycket trevlig middag, jätte kul att träffa er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0