Family day

Idag har vi haft en familjedag, alltid lika härligt.
Vi har varit lite trötta, då nattens sömn blivit avbruten av Cox. Väntat =)
Ninni drog upp Pappsen en runda med, men hon somnade om.
Vi har varit en runad på Teba i Höör och vi hittade halsband till Cox och ett par leksaker. På vägen hem stannade vi till i skogen och Atlas fick springa av sig lite. Cox sprang efter lite då och då vad han kunde =) En tuff rackare, han och vile busa han med =)

När vi kom hem lagade Jocke mat och sen gick vi och vilade allihop och så skönt det va!! Det behövdes verkligen. Nu har vi bara tagit det lugnt och när Ninni har lagt sig så ska vi titta på Dexter. Det är lätt en av världens bästa serier!!

Det gick bra att jobba i helgen, men är man lite trött och ska komma igång så säger jag bara Red Bull. Två såna is the shit! Jag hade koll på allt =)

Ninni lär ju sig otroligt mycket nu, det bara bubblar med saker hon lär sig och nu är den nya saken olika djurläten. Hon kan låta som en gris, en kossa och lite som en häst!! =) Duktiga tjenen!!
Dock är ju Pappsen jätterolig och lägger till "mamma" efter kossa-lätet. Haha....ha......
Vinka ordentligt med fingrarna kan hon med och klappa gör hon =)
Nu ska vi bara vänta på att hon ska gå själv med, hon är ju jätteduktig med att gå längst allt hon kan och klättra har hon börjat med, men vi får se om farmor får rätt med att hon kommer gå tills jul =)

Nu ligger Ninni och myser med Pappsen i soffan och dricker välling, så ha det alles, vi hörs!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0