Nu så!

Ja i morse så plingade det på dörren och det va vår hyresvärd som kom och lämnade takfärg och färgen till storarummet =)
Så imorgon ska vi börja måla, vi spacklar vad som behövs ikväll så det hinner torka. Det ska bli skönt att komma igång och få göra ett hem av allt när vi har fått ny färg på väggarna =)

Vi har sovit väldigt dåligt i natt. Ninni vaknade stup i kvarten då nappen inte va där den skulle när hon hade kliat sig i ansiktet, nog näsan som bråkat. Vi flyttade hennes säng så att den stod brevid våran, men lillsnäckan såg ju oss och ställde sig direkt vid kanten...så hon fick sova i vär säng. Ja mysigt är det, men vi har inte sovit så mycket som vi skulle behövt nån av oss, då Ninni vaknat.
Men vi får lägga oss i tid idag och Ninni har fått alvedon och bricanyl nu till natten, så jag hoppas att hon kan sova gott.
Hon har varit lite bättre idag tycker jag, hon har varit lite piggare och har inte sovit så mycket som igår, så det är väl på rätt väg.

Vi va uppe och hälsade på farmor i förmiddags, Ninni har ju inte träffat henne på ett litet tag nu då de varit på semester. Gamelmoster va med där och vi spelade en runda Yatzy innan vi fick köra igen.
Ninni fick en ryggsäck av farfar, hur kanon som hels, då jag går här och gnäller om att jag inte får plats med allt i skötväskan =)
Kanonsnygg, svat och röd. Tack så mycket!!!

Jag ska fixa lite här nu innan jag sätter mig i soffan.

Måla måla måla imorgon!!! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0