Chill på terrassen

Jocke jobbar och jag och Ninni sitter på terrassen här på jobb och tar det chill =)
Känns lite konstigt att sitta här hela dagen utan att jobba, men ganska skönt ändå, sitter här och har det bra, äter god mat och ser på när de andra sliter, hahaha. Jalla jalla!! =)

Ninni sitter och biter av små bitar av kex med sina små fina tänder, snackar och charmar folket som kommer och går, skrattar, busar och har det allmänt bra hon med =)

Jag är mätt i magen, Jocke och jag delade på en pizza och den va jättegod. Jag har inte tyckt om köttfärssås på pizza innan, men Jocke fick mig att smaka häromdagen och det va en hit! Hur gott som helst =)

I måndags va vi på Skånes Djurpark. Inte för att Ninni fattade så mycket och hon sov en del när vi va där, men vi hade en mysig familjedag. Som jag njöt!
Bilder har jag, men de är inte inlagda än och jag har nog lite bilder till från sista tiden, men de ligger på Jockes dator och jag ska ladda över dem till min så fort jag har tid.

Idag skulle vi egentligen ha kört in till Eslöv för att hälsa på en familj vi träffade inne på Neo-avdelningen, men vi har ju fått flytta fram det till nästa vecka nu när Jocke jobbar. Ska bli jättekul att träffa dem igen, Nino som är lika gammal som Ninni har blivit så stor, lilla charmtrollet! =)

Efter jobb idag ska vi ta en kaffe med Baronen och Baronessan =)

Nu ska jag fixa till lite banan till min lilla skruttunge som sitter och snackar med sina leksaker =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0