Morgonmys

Nu har Jocke kört till Micke och jag och Ninni har legat i soffan och myst efter frukosten. Det är något speciellt med morgonmyset, när Ninni ätit så gosar vi ner oss. Vi bara ligger där och myser, Ninni blundar till lite, klappar mig i ansiktet tittar på nappen och hållar mig i handen. De stunderna är helt underbara. Nu ligger hon här brevid mig och har somnat, när hon vaknar igen så ska vi in till Hörby, ska hälsa på mormor en liten stund innan det är dags att ta oss upp till dörr 23 och för mig att köra till jobb.
Jocke ska hämta Ninni vis 6-tiden och sen ska de komma ner till mig på jobb. =)

Jag min klant har nog glömt min mobil laddare uppe hos Patrik och Therese tror jag iaf, för jag har ingen aning om vart jag kan ha lagt den här hemma, så jag har ingen telefon vilket är väldigt störigt...

Imorgon tror jag inte att det är något planerat, ska höra md Russi om hon är hemma så vi kan ta en kaffe, vi har snackat om det nu ett tag, men jobbar om varandra.

Nu ska jag lägga mig och mysa vidare med Ninni tills hon vaknar =)



Kommentarer
Postat av: Therese

men du anna=) kom bara ner o hämta den då?? fast vad e d för laddare?? så jag vet att v ihar den=) jaja du får komma ändå o snacka skit o dricka kaffe=)

2009-08-06 @ 10:57:48
Postat av: *Annamin*

*Japp, vi har haft fullt upp så jag har kunnat ladda den på jobb så länge. Klart de ska bli kaffe och pladder! =) Kram på dig och la familiia!*

2009-08-08 @ 06:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0