Måndag och sol!

Ny vecka här och solen den lyser =)
Vi gick upp lite innan halv 7 och morgonen va precis som den ska nu men en liten Ninni-skrutt som sitter och är söt i soffan med en bok, eller går runt och hittar på bus =)

Jocke är iväg och fixar lite och lämnar en bit smörgåstårta till Salle. Han älskar smörgåstårta, fast det är han ju inte ensam om =)

Jocke kom inte hem så sent igår, men han kom hem med en lite skärrad blick. Där va gris på det nya stället och de kom lite väl nära. Inte vilken gris som helst heller, en stor en sugga med småttingar. FIS, hade jag sagt!!!
Det va nära att hon anföll ordentligt och det är jag för att hon struntade i.
De satt ju inte i koja, utan bara rakt upp och ner i naturen. Inte mycket skydd man har då, men tur att de är beväpnade...
Tur det inte hände något.

Jocke och Mange hade ju gjort smörgåstårta, men jag vågade inte smaka igår, ifall man inte fick pilla på den. Helt rätt hade jag, den va inte dekorerad än. Men jag fick en liten smakbit serverad av Jocke som ett litet plåster på såren att han for iväg igår igen.
Den va jättegod och jag hoppas att man kan få smaka en liten bit till frukost med. Om den inte ska sparas tills ikväll, när Mange kommer. Han ska ta med sitt kort och vi håller alla tummarna för att gratistiden för Canal Digital inte går ut inna MFF-matchen börjar. Och tagit slut förståss =)

Jag tittade klart på Vänner igår. Sista avsnittet (dubbla) är så sorgligt! Jag vet inte hur många gånger jag sett det, men kan inte hålla mig för tårar ändå. Jocke skrattade åt mig.
När jag såg det avsnittet första gången va det värst, som jag grät!
Men har man följt en serie som Vänner och det är sista avsnitten, när allt tar slut, ja då är det en bit av vad man tycker om som bara slutar. Blir inget mer.
Vilken tur att man kan se allt om och om igen =)

Nu ska jag ta en kopp kaffe till =)

Får se vad en måndag som denna har att bjuda på sen =)




Kommentarer
Postat av: Magnus

Håll nu tassarna borta från smörgåstårtan... :D

2010-04-26 @ 08:53:41
Postat av: jocke

MATCHEN E KÖPT!!

För det var jag tvungen att ha nytt bränsle till min enorma hjärna! Alltså en bit blev det till geniknölen så man kan fortfarande lösa världsproblemen.

En likadan profet är du magnus så du förstår säkert!

2010-04-26 @ 09:09:53
Postat av: Magnus

Finns det nåt kvar öht?

2010-04-26 @ 12:18:06
Postat av: Magnus

Hade nästan gett upp.. Radion lät inte jättespännande.. Klart att vi profeter måste hålla oss välgödda. Och smörgåstårta är ju himmelskt (blått?) gott! :D

2010-04-26 @ 16:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0