Kvällen

Jag har kommit hem från jobb, kvällen är här och jag är helt själv hemma.
Det blev jakt idag ist för Jockes del, så han sitter i skogen och ugglar och hundarna är med honom, eller rättare sagt, de är nog hos David och Ulrika.

Ninni hon sover över hos faster Maris och Kussarna =)
Mormor ringde när jag va på väg till jobb och sa att Jocke hade ringt och frågat henne om Ninni kunde få va hos henne nån timme nu på kvällen tills jag kom hem från jobb idag. Hon hade varit så yrvaken när han ringde så hon fattade nog inte riktigt vad han pratade om, men hon ringde iaf och sa att det inte va några problem.
Härliga mormor, nu skulle hon göra Jockes dag, tänkte jag och ringde honom när jag kom ner till jobb.
Men det va redan fixat, Maria hade ringt (hon va på jobb, så Jocke hade pratat in på telesvararen) och sagt att det inte va några problem att hon va hos dem, hon hämtade t.om Ninni när hon va klar. Hon skulle sova över där med =)
Jaha, det va bara att ringa mormor igen och säga att det redan va ordnat. Så vi får ta en sväng till mormor i början av veckan som kommer och hälsa på, annars får nog mormor lite Ninni-abstinens snart =)

Maria ringde mig innan ikväll och sa att allt hade gått så bra så, hon är ju inte dirket svår att ha att göra med. Jag väntade mig inget annat faktiskt, Ninni tycker så bra om dem allihopa och de är så glada för Ninni. Kussarna har ju fullt upp med att busa och ta hand om Ninni =)
Sen sa Maria att hon och Jocke kommit överens om att vi skulle höras under förmiddagen imorgon för att bestämma om hämtning. Men hon sa att hon skulle iväg klockan 11 och träffa en och de skulle till en lekplats, så hon tänkte att Ninni kunde följa med där med.
Ja, jo, det är klart hon kan, bara roligt ju men bara det inte är till några besvär för dig, sa jag.
Nej, klart inte menade Maria på.
Härliga du! =)
Ninni kommer bara ha det så kul så! =)

Men jag saknar henne, det märktes nog på jobb med nu ikväll tror jag, för jag kom på mig själv med att bara prata om henne....hehe =)
Men inte så konstigt ju, jag är ju med henne varje dag, morgon till kväll.
Men det är nog lite bra för oss båda att jag jobbar varannan helg. Jag åker ju inte hemmifrån förrän på eftermiddagen ändå så.
Hon får Pappsen-tid utan att de har mig över sig, haha =)

Nej minsann, jag ska lägga mig på soffan nu och titta på Vänner. Kommer nog inte dröja så länge innan mina tittor kommer sluta sig. Somnar jag här på soffan, så vaknar jag till när Jocke kommer hem, så får jag pussa och krama honom med innan jag går och lägger mig ordentligt =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0