Jehepp

Sitter här i soffan, Ninni och Jocke ligger och vilar och hundarna ligger med och sover. Undrar vad Cox har fått i sig egentligen, för det pyser och luktar illa om honom...han ligger brevid soffan med..

Vi fick minsann sovmorgon idag!!
Jag vaknade till och tittade ut för att få en hum om vad klockan va, men det va så mulet så att jag inte såg solen. Nåja, tänkte jag, Ninni har ju inte vaknat än. Så jag somnade om en stund till.
Men sen vaknar jag igen och Ninni har fortfarande inte vaknat och jag såg ingen sol heller.
Kände mig pigg, så jag smög upp och ut.
Då ser jag att klockan är halv 8!!
Najs =)
Tog visserligen inte många minuter innan Ninni vaknade, men jag gav henne välling, gick ut med hundarna, fixade kaffe och sen bytade vi blöjan och Jocke vaknade med.
Härligt! =)

Vi har druckit vårt morgonkaffe och Ninni har skålat med oss. Lekt med sin "bil" och myst i soffan. Torkat våra näsor har hon med gjort. Torkar man henns, så ska väl våra med torkas =)

Vad som händer idag vet jag inte. Är ju inte så soligt och fint som jag hade hoppats på. Så vi får se.

Nu ska jag äta frukost iaf, börjar kurra i magen snart.



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

ja det var jätte gulligt av honom, kan behövas fast mitt självförtroende är inte på topp så jag fick en del kläder påtvingade för jag inte tyckte jag passa i det, men de tyckte tvärtom. =)



Är lite avundsjuk där på dig att du kan ge ninni flaskan och sen att du kan gåp ut, det kunde jag också innan men Liam vrålskriker och springer efter mig nu så fort han ser att jag tar kopplet till hunden. skit jobbigt.

2010-04-27 @ 10:41:33
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0