Sådär ja!

Så, här sitter jag. Mätt i magen, Ninni vilar och Jocke är iväg och dricker kaffe med Johan.
Tänkte att då kan jag passa på att låta er få ett litet inälgg =)

I förrgår!
Ja, då följde jag med Jocke och vi tog en sväng och tittade igenom markerna lite och tjärade på ena stället. Ninni va hos mormor undertiden, då det va en ordentlig runda vi tog och vi kan inte ha med oss vagnen heller. Men Ninni och mormor blev nog lika glada båda två när jag lämnade Ninni. Knasbollar =)

Efter mark-turen och en snabb kaffe hos Skogstrollen, så körde vi till mormor, tog en fika och sen körde hem. Alex följde med oss och vi lagade mat. Sen blev det bowling i hallen, Alex och Ninni ställde upp pantflaskor och klotet va en skaller-boll från Ninnis leksakskorg =)

När det va dags för Ninni att lägga sig för natten, så lämnade jag henne hos mormor igen faktiskt. Skruttfian lycklig, då hon inte ville därifrån innan =) Va ju ett tag sen hon sov över hos mormor sin =)
De gick och la sig och jag körde hem. Bytade om och sen gav vi oss iväg på vildsvinsjakt!!
Min premiär, har aldrig innan verit med på sån jakt förr! =)
Jag va spänd och lite nervös.
Det va jag, Jocke, David och Ulrika som gav oss ut. David och Ulrika satte sig på ett ställe och jag och Jocke på ett annat ställe.
Ingen koja att sätta sig i. Nej, va satt bakom ett stegärde, mitt i natuen och väntade på att det skulle komma vildsvin!!
Det va här suggan hade kommit när Jocke hade suttit där sist....hehe

Men efter ett tag, tyckte David att han såg för dåligt och vi gick bort mot dem.
Då hör vi ett skrik!!
Det va en stor galt och vi såg att David va på väg bort mot den. Jocke efter och jag och Ulrika gick till bilen. Dum som jag kanske är, hade lätt kunnat följa med karlarna. Men vad skulle jag skydda mig med och jag hade säkert bara varit ivägen. Dumt att riskera...
Men  den hann komma undan runt kullen och vi körde hem igen.
Fast min och Jockes natt va inte över. Vi körde till det ställe där de byggt tonet och kojan. Mest för att spana och se om där kom djur,, se vad som gick i krokarna.
Nån time hade vi suttit och sen närmare 2 på natten hörde vi vildsvinen, hur de bökade och möblerade om bland stenaran i skogen. Men de kom tyvärr inte fram så vi fick sett dem.
Men fy vad spännande!!
Klockan blev över 3 och då körde vi hem. Trötta och hungriga. Åt macka och sen gick vi och la oss.

Sen igår, ja då ringde mamma och väckte mig lite innan 10. Jag fixade med hundarna och sen körde jag upp för att hämta Ninni.
Tog en kaffe och Ninni busade.
Vi kom hem och Jocke hade med vaknat, så det blev frukost och senare på eftermiddagen körde vi ut och hälsade på Skogstrollen en sväng =)
Kussarna va med där och Ninni hade fullt upp. Hon fick sett Ann´s hönor och tuppen. Hon satt så fint framför nätet och tittade på dem. Pratade med dem och trodde väl att de fattade när hon lät som en anka =)
Första ägget hittade vi med igår =)

Klockan tickade på och jag blev hungrig, så jag och Ninni körde ner till Salle och fick mat i oss =)
Jocke stannade, blev en hämtad av David och de skulle kolla på ytterligare en mark och sen fixade de med de som de redan har.

Jag va så trött när jag kom hem, så jag la mig och mös med Ninni i vår säng när hon drack sin välling. Och vi somnade båda två!! =)
Men jag vaknade när Jocke ringde.

Idag har det varit lugnt, David va här en sväng och Hasse med =)
Ska städas lite idag, men sen händer nog inte mycket mer. Ninni är lite trött idag, hon sov bara middag igår på hela dagen =)

Imorgon är det Valborg.
Min kväll är bokad, jobb för min del. Jocke ska ha grabbakväll med Henke och Glenn, en liten återträff, och Mange skulle kanske med komma.
Ninni ska sova hos Skogstrollen.
Sen får jag jobba på lördag med, slipper Jocke tänka på det.
Men på söndag, då är jag ledig och jag och Ninni ska upp till mormor och laga mat =)

Nu ska jag nog faktiskt lägga mig på soffan och chilla lite innan Ninni vilat klart, sen ska jag diska...



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

full fart hos er. önskar jag också kunde få liam att sova borta nån gång, inte för att jag testat nån gång (lite feg antar jag) och sen är mina föräldrar nästan alltid upptagna =(

Ja det var väl ett smart tips, bara att börja skruva anna =) där är en bild upp på min blogg nu, inte världens snyggaste säng MEN den funkar ju !

klänning är inte heller riktigt jag men jag köpte faktiskt två tunikor, lite mitt emellan tröja och klänning så jag får gå sakta framåt för att börja bli lite mer feminim i klänning haha

2010-04-29 @ 14:17:25
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0