Tröttigt och Ute

Idag va vi uppe och drack kaffe och hälsade på hos Hasse efter att vi alla hade vilat förmiddagsvila =) Najs.

Vi körde hemåt igen och då va det lagom för Ninni att vila igen och jag och Jocke åt en god frukost/brunch, men kokta ägg, olika mackor, pålägg och pricken över i:et...köttbullar! =)
Så gott och så mätta vi blev!
Vi la oss och chillade i soffan och tittade på Supernatural, ett par avsnitt och sen somnade vi igen....haha. Har varit en sån dag =)

Sen kom Mange hot på kaffe, Alex kom hot och sen åkte Jocke iväg med David. Vidare med bygget av tornet. Snart är det klart =)

Jag, Ninni och Alex körde ut till Mange sen, suttit ute i det härliga vädret hela tiden. Mange och Alex har spelat fotboll, kastat boll och Ninn har gjort sina försök hon med, luktat på blommorna och plockat en blomma till Mange. Tycker det är så kul med bollar =)
Sen blev det kaffe och kanelbullar. Mmmm!
Ninni och Alex mumsade på, gottegrisarna =)

Lite mer boll och lek, Alex gick sina rundor och lekte med pinnar och allt vad ett barns fantasi bjuder på. Gitarren hade pkt fram och jag och Mange försökte komma på ett par låtar, hur de går. Gick väl sådär =)
Jag ska minsann plocka fram min gitarr snart nån dag och se om jag kan komma igång igen. Saknar det ibland och får det här suget att jag verkligen vill kunna spela. Så dags att ta tag i sig själv igen känns det som =)

Klockan tickade på och lite innan 8 körde vi hem. Alex behövde komma hem och Ninni började bli tröttfia.
Alex lämnades och när vi sen kom hem, gick Ninni och la sig.

Jocke kommer när han kommer, vet inte om de ska sitta på gris ikväll elle om de könner sig klara för dagen när de gjort vad de kan med tornet.

Jag tänkter faktiska på att ta med mig kameran idag, så lite bilder kan jag bjuda på med =)










































En riktigt trevlig eftermiddag/kväll. =)


Höres imorgon gott folk!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0