Tvätt-tid....SOL!

När Jocke hade tagit sig iväg och han och David skulle ut till åteln och tjära, så packade jag och Ninni tvättpåsen och gick ner för att se om vi kunde få tvättat. Typiskt nog, så va tide nu på morgonen bokad, men vi bokade nästa, så det är iaf fixat.
Sen blir det lite städning iaf, här är inte så farligt skitt =)

Mange kommer ner på en kaffe om en stund.
Och sen får vi se, Jocke kommer nog snart hem han med. Vet inte om han skulle köra ner folket till pizzerian idag, Salle skulle nog börja senare. Så då blir de en tur dit för min och Ninnis del med, för jag vill ha bilen hemma om vi kommer tvätta eftermiddag. Då får hundarna sitta där så länge. Kan ju inte lämna dem nån längre stund...tar ju lite tid när man ska hänga upp allt och fixa... Vill inte komma upp till en lägenhet att städa igen då =)

Så ja, vi får egentligen se hur och vilka tider det blir för tvätt och städ...

Nöinni-skrutt ligger och vilar nu, vi gick faktiskt inte upp förrän vid 8 idag, najs!! Som Jocke sa: synd att vi inte gick och la pss klockan 23 igår  =)
Hade blivit många timmar då. men vi kom inte i säng förrän närmare 2 tror jag..

Ninni har gått rundor här och hittat på sitt, tog fram sina gamla skor och skulle prova dem och nu kan hon nästan ta av sig skorna själv =)
Se försvann hon till sovrummet och när det blev tyst kikade jag in för att vad som pågick.
Då ser jag hennes huvud under vår säng och sen efterhan, så försvinner hela Ninni in under sängen. Jag väntar mig nästan att hon ska bli vansinnig där under, men sen ser jag henne titta ut igen och hon kravlar sig ut med sim mobil i handen!! =)
Den hade hon hittat där =)
Hon såg mig, log brett, visade mobilen cch sa "hej!"
Gullunge!
Sen gick hon och snackade i telefon ett tag innan hon gick och hämtade snutte och napp och ville gå och vila =)

Nu kom Jocke hem =)




Kommentarer
Postat av: emilie-mamma till Liam

Ok, jag ska skriva lite mer detaljerat nästa gång jag gör något pyssel eller nått annat =) visste inte att det kunde vara kul för läsare att veta hihi



Vad är takläkt ?

2010-04-18 @ 13:33:49
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0