Så grått

Så reåkigt väder det är!!
Blåser kallt, är grått och tråkigt!!
Nu när v ihaft så fint väder, så har man blivit lite bortskämd med att man har kunnat va ute en massa...nu sitter jag som ett fån och undrar vad vi ska hitta på i eftermiddag...
Det ska iaf städas och tvättas lite, men mer då!?

Kan kanske se om vi kan baka något. Om jag kanske skulle våga mig på de där havrefrasen igen. Jag vill ju få dem så där mjuk-seg-goda som Ann fick sina. Mina blir knapriga...jag vet att det finns de som ska bli så, men de andra va godare.
Men sen tyckte Jocke jättemycket om den andra sorten jag gjorde och den är så lätt att göra med, man gör den i långpanna, delar i biter och sen är allt klart =)
Om man inte vill doppa dem i choklad förståss =)

Nej, nu ska jag nusa med en liten busunge som sitte här brevid mig och vill se bilen på mitt skrivbord här på datorn, det är en bild på henne och Pappsen.
"Pappa, pappa, pappa" säger hon och pekar bestämt! =)



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

ha i lite sirap i dina kakor så blir de sega.

Humm ok, jag har tyckt mig se jocke inne på offside en gång när jag var där och tog en kaffe...vollsjö, där har man beställt pizza några gånger när vi bodde i östraby. =)



Som jag skrev till Emma då så vet jag inte vad det är jag ska tipsa på, haha jag tycker inte jag har så mkt ideer men jag skriver självklart ut det jag håller på med men är det något annat ni vill veta så skriv... =)

2010-04-17 @ 19:27:15
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0