Tidig morgon

Ja, som jag misstänktes, så vaknade Ninni tidigt och klockan hade inte hunnit slå 7 än.
Jag låg och lyssnade på henne en stund i förhoppning om att hon bara skulle vakna till och somna om, men jag gjode vällingen till henne (som vi fick börja med efter nån dagar, då vi märkte att hon nog saknade den ändå) =) och sen gick jag ut med Cox.
Hade tagit med mig min kudde ut i soffan och la mig där när jag va klar och tänkte att Ninni kanske somnade om efter vällingen.
Men nope, det gjorde hon inte, så hon fick komma upp. Men det märktes ju att hon inte va super pigg, för hon gick lite rundor och klappade Cox, kom upp och la sig hos mig i soffan och mös lite och sen hittade hon papper på bordet från igår. (rent)
Hon städade lite och sen försvann hon.
Jag hörde att hon gick in på toaletten och sen tror jag att jag gjorde det dummaste för dagen direkt...
Hon har ju sett när jag torkat näsan eller nåt, att jag sen kastat pappret i toalettstolen. Hon kan ju redan gå och kasta skräp i papperskorgen och nu ville hon kasta pappret i toastolen.
Hon va jätteduktig och la i pappret, men sen ville hon ju självklart dra i knoppen med och spola. Och jag hjälpte henne och lät henne göra det!!
Dumma jag, tror jag, för nu lär hon vilja göra det hela dagarna....
Vi brukar ju ha dörren helt stängd, men nu hade jag missat det, men ibland kan hon ju stå där och gala för att hon vill bada, nu lär hon ju vilja komma in för att spola.
Hon hade kunnat bo där inne, bada och spola hela dagarna =)
Aja, vi får se vad hon säger sen idag =)

Igår gjorde jag ju en massa pannkakor som vi åt till middag och Jocke och David kom senare och åt de som va kvar. Men de räckte inte...så sent igår kväll ställde jag mig och gjorde 16 pannkakor till då de inte va mätta efter första lasset på 10 =)
Men sen blev de mätta iaf och där blev ett par tre stycken kvar som Ninni kan ha till fika idag =)

Det ska ju bli riktigt fint väder idag har jag hört och det gjorde ju min dag redan!
Ut, jag vill UT!!
Ja, det ska vi med, vi ska ut till David och jag ska få se tornet de började bygga igår. Och jag ska fixa en skylt de ska ha på tornet =)

Nu ska jag se om jag kan smyga ner till affären, om hannu tänkt öppna när han ska idag, och köpa kaffe....det är slut!!

Ha en solig och härlig dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0