Handlat mer!

När vi hade hämtat Ninni och tagit en kaffe hos mormor, så körde vi ner till pizzerian. Vi hade tänkt köra ner till Jysk och köpa en baddmadrass till, en mjuk att ha överst, men vi skulle ha en tv med oss till pizzerian, så allt fick inte plats.
Lite bobbiga blev vi, men det löste jag sen.
När jag och Ninni körde från pizzerian så körde vi ner till Jysk och köpte madrassen och jag hittade två korgar att ha i storarummet till Ninnis leksaker =)
Jag hade tänkt överraska Jocke med madrassen, men han ringde när jag va i affären och han hade redan misstänkt att jag skulle fixa det. Men han blev glad iaf =)
Det blev bra, men efter att vi va på Thuleslud igår (en affär med hus mycket fint som hest, jag är störtkär i den, men ganska så dyr!) och känt på de madrasserna de har, så undrar jag om det finns fluffigare att hitta.
Men jag är nöjd, sängen är skönare och vi kommer sova mjukt och mysigt =)

Jag och Ninni bäddade när vi kom hem och sen sorterade vi bland hennes leksaker. Det blev en kass at sätta undan som hon inte använder och sen fixade vi med de nya korgarna och hon har redan hunnit möblera dem som hon vill ha dem =)

Kvällen blir lugn, jag ska försöka passa på att vila när Ninni gör det, så jag orkar med en film eller nåt när Jocke kommer hem. Jag är ju expert på att somna till filmer, så en vila innan skadar inte =)

Men!!! Jag va faktiskt vaken till klockan blev 4 på morgonen nu i veckan när vi kollade film. tycker jag om filemen! =)
Vi såg Twilight...hur bra som helst och sen va vi bara tvugna att se tvåan med, så det gjorde vi.
Kanonfilmer, jag tyckte bäst om ettan, men båda va bra.
Sen hade vi lite tur på morgonen, för Ninni tog sig en rejäl sovmorgon och vi gick inte upp förrän vid 10 =)

Nu ska jag äta lite flingor och sen inta soffan =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0