Handlat =)

Idag va vi först i Höör och handlade hundmat och sen blev det kaffe hos farmor, som Ninni ska va hos imorgon när vi jobbar med =)
Jocke körde och hjälpte Roxana att flytta och sen vilade vi faktiskt allihopa sen på eftermiddagen =)

Vi har varit i starkt behov av en bäddmadrass och de har ju rea på Jysk!!
Så det for vi sen och kollade läget. Jocke ville ha en såndär med memoskum. Jag hade kollt på en i reklambladet som va lite billigare...men när vi väl va där så föll Jocke ännu mer för den med memoskum så det blev en sån =)
Nytt påslakansett fick vi med oss hem.
Finfint hade allt blivit om allt hade passat som vi trodde bara. Har en säng som egentligen är en bäddsoffa då va...Atlas, när han va som allra mest kokko i huvudet tuggade ju vår säng innan, så nu har vi bäddsoffa...har så tagit lite för givet att det har måttet 160, men så va inte fallet och nu har vi lite madrass som tittar ut på sidorna och en liten bit som "fattas" vid fotändan.
Jaha...får väl luta åt att handla helt ny säng då snart.
Men va fan, vi har iaf en bäddmadrass och sängen lär bli skön =)

Vi va en sväng hos farbror Pontus och Jessica med och tog en kaffe ikväll och Ninni klappade kise-katt och tittade på en kanin som vi inte vågade klappa... =)

Nu sitter jag här i soffan, Jocke spelar UFC och jag är så jävla mätt!!
Vi åt kycklling och cuscus med sås. Jag är då ingen van cuscus-ätare och nu blir jag fan bara mer och mer mätt som om att det sväller i magen på mig.
Gott va det och det är ju alltid najs att va mätt, men nu börjar det bara bli jobbigt.

Det är mycket jobb i veckan, alltid bara med pengar. För det kommer gå åt. Vi ska byata bromsar på bilen och sen har vi fått en spricka i framrutan...så nu behövs den med bytas. Roligt nästan gämt...haha   ha        ha...eller inte.
Men, sånt som måste göras och händer ibland.

Nu ska jag se om jag kan fortsätta gå igenom alla foton för att se vilka som ska framkallas. Har iaf gått igenom mer än hälften av alla de 5700 nånting =)
Sen ska det inhandlas masssssssa ramar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0