Brrr, kallt!!

Vi va ute på promenad idag med, som igår blev det iaf 1 1/2 timme. Men idag va det kallare, blåste lite mer och till råga på allt så började det snöa igen när vi va ute.
Ninni va så kall så kall om sina händer och fötter, trots skor, vantar och filt över sig. Stackare. Men värme under filten väl hemma och lite varm bojboj på det, så blev det bra och sen vilade hon gott =)

Soffan har inte kommit och den kommer nog inte heller idag. Vet inte vad som står på, ska försöka få tag i killen.

Hundarna är jätteduktiga när vi är ute. Atlas är ju mest van vid att få springa lös, men han sköter sig kanon. Och Cox är så duktig för att va så liten och inte så jättevan vid att gå i koppel. Han går med mig vid vagnen, visst skulle han hels vilja springa med Atlas, men han lär sig jättebra!
Det är riktigt skönt att va ute och gå och idag stannade vi till och köpte skorna till Jocke så att han kan ut och springa. Så imorgon har han planerat att börja =)

Vi har pratat om att vi skulle börja simma uppe på nya badet, vi ska kolla lite om man kan lösa något terminskort eller nåt för bara simmning. Får se. Sen ska vi ju kolla läget med MMA =)
Jocke börjar fotbollen denna vecka tror jag, skulle varit förra, men damerna hade sin träning den dagen ist.
Så Jocke kommer ha riktigt fullt upp sen =)

Vi har besök idag och Jockke håller på att laga mat till oss alla =) Nån pannkaks liknande sak med köttfärs i. Sen ska det rullas och sånt. Får se vad det blir av det hela, jag har aldrig testan det förr =)

Sen blir det nog film eller nåt ikväll, lugnt iaf.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0