Shopping och musik-krig =)

Hahaha, Jocke satte på musik och höjde en del...detta kontrades med att grannen satte igång musik och höjde de med. Jocke är ju inte den som är den, så han bjöd dem på en låt till =)
Men nu är det tyst....=)
Jocke satte på musik och dansade med Ninni, hon tycker det är så kul att få sitta på Pappsens axlar och dansa!






(ja....jag vet att julgarndinerna fortfarande är kvar, måste bara tvätta de andra först)

Japp, japp. Idag är det ju måndag och då försöker vi ju ha familjedag och det har det varit.
Efter morgonkaffet, så stack Jocke och Atlas ut och sprang, dte blev en längre runda idag. Jag och Ninni lekte lite innan hon gick och vilade och sen va det räkningsdags.
Alltid lika kul att se att massa pengar kommit in på konton och alltid lika tråkigt att de flyttar igen. Men men that´s life =)
Vi åt frukost och Ninni vaknade precis lagom för sin macka när vi va klara. Ett familjebad satt fint sen och vi hade masor av bubblor!!
Hundarna skulle ha ny mat och vi skulle handla lite, så vi körde in till Höör.

Hundmaten blev fixad och vi fick rätt på det nu, hur vi skulle göra. De har haft samma foder innan, ett active-foder som de båda kunde ha trots åldersskillnaden. Men vi har märkt att det inte funkar, så när Jocke va inne på Teba och skulle handla maten, så pratade han med dem. Det är jättebra att Atlas får active-fodret, men Cox har fått ett annat foder på prov. det skulle t.om va snäppet finare än Eukanuba och de finfodrena...kostade därefter med. Men, lillkillen ska må bra och äta rätt, så jag hoppas det blir bra.
Sen styrde vi mot Citygross.
Sist jag va där såg jag så fräcka nappar och nu va det dags för nya, så vi köpte fyra till henne. Vi gick en sväng och det blev en ny kaffekokare med faktiskt =)
Vi fick en av Familjen Orås ju när vi flyttade hit som de inte använde längre. Den har varit bra förutom att vi inte riktigt har varit vänner och den har bjudit golvet i köket på ett par koppar med lite då och då...Jocke fixade till det, men sen har han samtidigt spanat på en kaffekokare som han vill ha. Så det blev det med. Den är kanon och håller värmen i termosen länge! =)
Sen körde vi till Lager 23 som ligger mittemot Citygross, för att se om de hade innefotbollsskor till Jocke. Men det hade de inte, ett par träningsbyxor och strumpor till Jocke blev det iaf =)
fotbollskorna körde vi till Hörby och köpte sen. De han tittat ut va slut, så det fick bli andra, lite dyrare, men riktigt bra skor! =)

När vi skulle inviga vår fina kaffekokare, så kom Mange (Pärup) lagom för att va med =)
Ninni vilade, och sen vilade vi med när Mange åkt igen.
Efter vila och alla hade fått den energin, så va det dags för mat-energi. Det är ju måndag och familjedag...va ett tag sen nu, så det va dags för kinamat!!
GOTT GOTT GOTT!!

Nu sover Ninni och ja, det blir väl kanske en film eller nåt under kvällen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0