Mer snö...

Har sagt det innan och jag säger det igen. Jag tycker det är jättemysigt med snö och vinter, speciellt när det får ligga och vi får en riktig vinter. Men nu tycker jag det kan va sista gången vi får en massa snö. Fine, låt det falla nu, låt det ligga ett litet tag. Men sen kan det väl tina bort och låta det gröna vakna till liv.

Vi sitter och chilla roch dricker kaffe, Nyhetsmorgon på tv 4 är på, Ninni vilar. Vad dagen kommer bjuda på? Ingen aning egentligen, har inget planerat, bara massa funderingar.
Hade ju tänkt köra och handla saker så jag kan fortsätta måla, men vet inte om jag tar det idag. Funderat på om Jag ska kanske hälsa på mamma med, mormor efterlyser snart sin Ninni =)
Sen har jag funderat på om jag skulle lämna Ninni hos mormor med en stund och ta mig ut i skogen med hundarna en sväng. De är ju så glada för att springa där och det har inte blivit så skogspromenader nu den senaste tiden. Har ju varit så kallt och Cox klarar inte kylan så bra som Atlas.
Men en liten runda så de får springa lite.

Ja, jag vet inte. När jag hör mig själv nu känns det nästan som att det kommer bli en sån dag då jag bara kommer va hos mamma  en stund och sen blir det hemmachill...äh, kommer väl igång sen och sätter fart, så jag kan få gjort allt...

En sväng till farmor ska det bli iaf när Ninni vaknar, trevligt trevligt, va ett tag sen vi va där och hälsade på nu.
Ha en bra dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0