Barnledigt

Nu kommer det där som jag nästan väntat mig....lite ångest för att lämna Ninni när det liksom inte egentligen bahövs. Men jag vet samtidigt att Ninni självklart kommer ha en toppendag hos mormor som vanligt och jag kan få göra precis vad jag vill, pusta ut eller ta tag i något utan att det stör snäckan. Typ.

Så egentligen, vad som händer idag vet jag inte...vi ska ner och te en kaffe innan vi lämnar Ninni och sen ska jag med ner till pizzerian, stannar nog där och äter minsstänker jag starkt.
Jag kanske skulle packa ner kameran och ta en sväng när jag kör hem sen någonstans för att fotografera lite och låta hundarna springa av sig lite.
Jag skulle behöva ta tag i garderoberna faktiskt. Jag har sorterat kläder innan och där är en hel sopsäck med kläder jag inte använder längre. Och omorganisera på de stora hyllorna så vi får plast med saker där lite bättre. Va fan, får se helt enkelt.

Igår blev det myskväll och film när Jocke kom hem! Jag bakade kärleksmums, hade handlat hem frukt och höll på att tappa upp ett bad till oss när Jocke kom hem.
Jocke satte sig i badet och sen när jag va klar med kakan så joinade jag honom och serverade oss varsin kall öl =)
Sen ********** och filmen och godsakerna plockades sen fram.
Kärleksmumsen blev fanimej bra!! Första gången jag lyckas ordentligt, jag vet de är hur lätta som helst att göra, men jag trot Murphy har hjälpt mig baka de andra gångerna.

Kvällens godsaker!!




Jockes han posar, lite wiiwii blev det hahaha!



Nu vilar Ninni, vi slappar och dricker kaffe och sen sticker vi ner och tar en god vaniljlatte när Ninni vaknat igen =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0