Frukost

Serverat mig sjäv frukosten nu och jag har minsan har minsann redan ( ! ) fixat till en maskin tvätt och tömt diskmaskinen. Kors i taket.
Men jag känner mig lite trött och det kan ju hända att jag går och lägger mig en stund på soffan sen. Så då har jag ju iaf fått gjort lite här hemma. Det är ett bra tag sen jag sov bort hela förmiddagen nu. Jag kom in i en dryg period då jag gick och lade mig när jag hade pratat med Jocke, sen blev jag inte människa förrän strax efter middag. Sååå drygt det va. Inget bra alls att gå och lägga sig igen om hjärnan fortfarande inte har vaknat till ordentligt.
Så nu har jag kommit på det bästa alternativet. Jag är uppe och fixar och donar, vaknar helt och hållet och om jag sen känner att jag börjar bli lite trött eller slö, då går jag och lägger mig, sätter klockan på en halv timme eller en timme. Sen vaknar jag igen utvilad och pigg.
Jobbiga förmiddagar jag har va?! Hahaha. Men jag är ju faktiskt ledig då och kommer ju inte hem från jobb förrän vid 21.30, så jag tycker faktiskt att jag kan få ha lite slappa fm.
Förra veckan blev jag sugen på att göra chokladbullar (får väl vara så duktig och skriva det nya "finare" namnet på dessa bollar...suck) , men det blev inte av, så jag funderar på om jag skulle ta och göra det idag. Så gott att ha liggande i kylen...sen kan man gå och småmumsa på dem. Mmm gott gott :)

Grrr..det ska regna i helgen...så vi ska nog inte åka och tälta...
Men men, jag är iaf ledig och ska få tillbringa hela helgen med min Jocke. Mysigt!
Får se vad som händer, nått kul ska vi iaf hitta på! För jag är Ledig !!!!!
Märks kanske att jag ser fram emot det va?

Aaaaaaaaaaaaarrrr!!!!!! Det va precis OLW reklamen! Den med mannen på kontoret som har tre ben, sen kommer det in en man som bara har ett ben.
"Nu får du ju ta och dela med dig!"  "Av de här goda?"
Aaaa!!! Jag hatar den reklamen!!! Sättet de pratar på, deras röster och dialekter. Fy, sluta sända den!!! Glöm att man blir sugen på att äta deras chips efter att ha sett den!!! Fy!

Nä, nu är tvätten klar, så det är lika bra att ta tag i det direkt, nu blev jag på dåligt humör...får gå och göra chokladbollarna sen. Då blir jag nog glad igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0