Känna sig lite dum och få lite ångest...

...ja det blev resultatet av att inte berätta för Jocke att jag bloggar. Igår fick det vara nog helt enkelt.
Jag skickade ett sms till honom och sa att det va något jag ville berätta. Jag sa att jag börjat blogga och förklarade att jag liksom ville komma igång först bara innan jag sa något om det.
Han hade redan misstänkt det. Vi pratar ju en del i telefon under dagarna och han tyckte att jag verkat lite för koncentrerad, då på förmiddagarna kan jag tänka mig när jag ändå sitter hemma...
Sen när han kom hem från jobb igår, så ringde han och frågade om han fick läsa. Japp, det är ju klart.
Han tyckte att de verkade bra, men han tillade att jag stavar som en kratta! Japp, babe. Jag vet....har ju lite för brottom när jag knappar här på tangenterna...ibland när jag skriver ett ord så tänker jag på de kommande och då kan det lätt bli ännu mer knas...hehe. Sen ibland så känner jag mig stressad av att inte ha gjort något här hemma, så kollar jag inte igenom det så noga innan jag lägger ut det.

Men, nu är det sagt. Det är skönt. Jag har känt mig så dum ibland när jag sitter här och jag pratat med honom och inte gör annat än att sitta här vid datorn och "kollar rundor lite". Det är liksom inte jag. Jag går igenom vad jag ska lite snabbt and that's it.

Igår blev det mer klart att vi nog köper den nya bilen nu till helgen!!! Hoppas bara att den inte blir såld! Det ska bli så skönt med en ny bil. En bil vi båda fastnat för och som är en bra familjebil.
Har vi tur med det och tur med vädret, så ska den få ta oss på en minisemeser direkt :)
Vi ska iväg och tälta i helgen ju. Det ser jag fram emot. Ska se om jag hittar ett kubbspel som vi kan köpa. Jag har redan börjat planera med maten lite och ska kola rundor lite var vi kan slå läger :)

Nej minsan, nu ska jag faktiskt se om jag få överdargen till våra soffdynor lite renare än vad de är. Jag vet egentligen inte om jag vågar tvätta dem i maskinen, ifall de vrider sig eller något, så jag tänkte prova med att fylla upp badkaret och slänga i dem där. Sätta på lite musik och rocka loss här för mig själv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0