Vilken natt

Jag är trött men kan inte sova. Har ätit frukost och har nu hällt upp lite kaffe, får fixa lite extra energi på det viset och vila sen ist.
Ninni har sovit jättedåligt i natt. Hon vaknade vid kanske 1-tiden och vi la henne hos oss. Men hon kunde inte komma till ro och det är ju roligare att titta ut genom fönstret än att sova...
Efter ett litet tag la Jocke henne i sin egen säng gav henne lite välling och hon somnade sen.
Nån timme senare vaknade hon igen. Jag gick upp och gav henne nappen och la henne tillrätta. Kröp ner under varma sköna täcket igen och sen, en liten stund senare blev Ninni lissen ögat igen. Jag gick upp bäddade till henne, gav henne nappen och "vaggade" henne. Hon lugnade sig och sen somnade hon.
Men det va inte slutet.
Jag viste inte vad klockan va, men jag hörde Ninni igen. Puttade till Jocke och han gick upp.
Han fixade och donade och jag tror to.m att han gick ut med hundarna. Jag låg i en halvsömn.
Jag vaknade till sen och hörde Ninnis gnäll-jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-eller-vill-gråt ute i storarummet. Nu viste jag inte hur länge Jocke hade varit upp och hållt på, så jag gick upp för att se om jag kunde hjälpa till eller lösa av honom.
Ninni va så trött, jag tog henne och gick in till sovrummet, hon la sig mot mig och sen somnade hon till. Jag la henne i sängen och sen somnade hon tills slut ordentligt.
Det visade sig att klockan va 6. Vi somnade om vi med.
Men.
Sen va det dags igen. Jag försökte bädda ner Ninni igen för att se om hon ville somna igen, men jag tvivlade lite på det för jag såg hur ljust det va ute och då tänkte jag att klockan säkert va gå-upp-dax.
Japp, så va det, klockan va halv 8 och jag och Ninni gick upp.
Men det va inte så mycket med henne, vi satt i soffan och Ninni satt i mon famn, lutad mot mig och vi nynnade och vaggade.
Sen ringde jag till 1177, sjukvårdsupplysningen. Tänkte först ifall jag skulle ringa vårdcentralen och få tid, men sen vill jag inte dra iväg Ninni mer i onödan. Va ju kanske lite dumt att åka iväg igår, men hon vekade ju va piggare och på rätt väg.
Iaf, jag kom fram och vi snackade lite. Vi kunde avvakta idag för att se hur hon är imorgon. Har hon fortfarande feber eller hostan blir värre så ska vi till vårcentralen. Det är troligtvis en ordentlig förkyldning.
Så det är bara att vänta och se.

Tycker synd om henne. Hon försöker ju så gott hon kan med allt, men en kropp som inte är frisk pallar ju inte så mycket bus som hon säkert önskar.
Mysdag idag med då. En mysvecka har det blivit.

Blev inga Sagan om ringen filmer igår. Såg Till vildarnas land ist. Har sett fram emot den, men den va inte så bra som jag hoppats på. Vi såg inte slart den, gick och la oss ist och fixade med Ninni.
Kanske blir maraton idag ist =)

Ha det alles!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0