Jobbesöndag

Nu är vi hemma från jobbet. Det startade trögt och då blir man bara mer trött och det är drygt. Och jag frös som fan. Men det fixade Jocke till med varmt vatten med honung och citron. Gott!!
Men sen kom jobbet igång och allt har gått bra.
Ninni har ju varit hos mormor och när vi va på väg dit i bilen och vi pratade med henne om det så skrattade hon bara =)
Vi håmtade henne och nu ligger hon sin egen säng och sover gott.
Frida har varit här och passat hundarna. De blev hur glade som helst när hon kom och de har varit iväg och lekt i hundrastgården =)
Ninni har gått mer idag, så nu lär det bara rulla på. Gullunge!
Snart kommer det väl när jag ser tillbaka och tyckte det va skönt att hon inte lärt sig än, haha. Tycker mig ha hört det från alla föräldrar =)

Imorgon börjar vår "helg" igen. Alltid lika najs och vi ska se om vi tar oss till badet imorgon. Jag ska iaf börja simma denna veckan som kommer och Jocke vill med simma. För att få ihop det med hans fotbollsträning så har vi bestämt att vi ska simma måndagar och onsdagar. Han tränar ju på tisdagar, lördagar kan han inte ju. Men sen ska de gå över till att träna tisdagar och torsdagar. Så nästan hela veckan kommer va full av träning för Jocke sen =)

En film ska det väl bli ikväll. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle va faktiskt. Eller så kommer väl John-Blund och fiser mig i ansiktet nu när jag satt mig och kopplar av...

Det va ju UFC i natt. Lite innan 4 i morse vaknade vi igen och sen va det dags. En K.O redan första fighten, sen några si sådär figter. En som va bra och sen kom det vi väntat på. Couture-Coleman.
Som jag hoppats på, så vann Couture.
Men jag fick lite blandade känslor när fighten väl kommit igång. Två äldre män stod där och skulle slåss. Couture va i bra form och det lyste lite om honom. Men Coleman...nej, inte lyste det om honom direkt tyckte jag. Han är året yngre än Coutuer, men såg äldre ut hela han. Han borde tacka för sig snart. Dock sa han att han kommer tillbaka, men då hoppas jag att han tränar bättre och har lite mer jävlarannama med sig in oktagonen.
Nåja, Couture såg som sagt bra ut och jag tyckte han utgav ett bättre helhetsuttryck än jag förväntat mig. Det tycker jag om och tvivlar inte längre på att han utan problem kan hålla på tills han blir 50 =)
Klockan lite i 7 i morse gick vi och la oss igen och Ninni väckte inte oss förrän klockan va strax efter 9, så lite mer sömn än jag trott fick vi =)

Hoppas ni alla haft en bra helg!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0