Hemmamys!

Vi har bara varit hemma och tagit det chill idag. Jag har väl haft ett lite irritation i kroppen som legat och puttrat, har nog med förkyldningen att gör med. Har kli i halsen och man är slö i kroppen.
Hundarna har varit så rastlösa, så de har jag varit irriterad på. Och när Jocke satt och spelade lite, så tänkte jag att jag kunde sätta mig med en målning jag tänkt gör, börja skissa med kol. Jag packar upp duken och det visar sig först att tillverkarna har limmat fast "informationspappret" så att säga, på duken!!! Idioter. Visserligen sånt lim man kan pilla bort, men det lämnade ju ändå lite märke.
Sen, när jag är klar med det och ska packa upp kolpennorna, så börjar det helt plötsligt trilla ut koldamm och små, små bitar från förpackningen. Jag vänder förpackningen för att det inte ska trilla ut med och då händer samma sak från andra änden av förpackningen!!!
Så. Då fick jag nog. La ut målarduken igen och bäddade ner mig i soffan, drog filten till öronen och somnade.

Vaknade och då va inte Jocke hemma, han va och handlade till middagen och efter första halvlek i fotbollsmatchen, så gjorde han mat. Det blev kotletter, potatismos och svampsås. Fy fan va gott det va!!!

Ninni har gått här idag och varit lite halvbusig, hon testar lite här och var vad hon får pilla på och inte. Hon hade jättekul med tesked och kaffekopp innan, gullis!!

Sen badade vi och det tycker hon ju alltid är kul =) När jag "kokade kaffe" i badet blev hon impad, skulle göra likadant, gjorde rätt först, men sen när hon kom ner till vattenytan med munnen, så gapade hon bara =)

Det fanns en gräddbulle kvar sen igår och den gav Pappsen till Ninni. Lycklig blev ju hon såkart och sen fick vi byta om, både Ninni och jag =)



Jag va ute i köket här innan och Ninni häll på med sitt. Va ute i hallen och jag hörde att hon fixade med något. Jag kikade ut och då ser jag att hon står och försöker ta på sig mina skor!! Haha!!
Hon ställde sig sen och knackade på dörren, faktiskt lagom till när Nille kom på kaffe. =)









Det har varit en bra och lugn dag, vi har nog behövt det med våra förkyldningar. Det är så drygt!!
Vi drack varm whiskwy igår, men fan vet om det hjälpte så mycket. Skulle kanske tagit två?
Hoppas det går över snart iaf!

Imorgon ska vi nog lämna Ninni till mormor en stund och ta en ordentig runda i skogen med hundarna. De behöver det verkligen. Lämnar vi Ninni den stunden, så får hundarna sin egentid med oss och vi behöver inte tänka på om Ninni ska börja frysa och att vi kanske inte kan ta oss fram överallt. Hon lär nog bara bli glad över att hälsa på mormor =)


Lite blandade bilder från igår =)


Får plats jag me!



Flörten på besök. Vars namn hon säger!!! =)



Alla sätt är bra =)









Lillkillen trött och Ninni leker



Som sagt, alla sätt är bra =)









Här kommer lilla Ninni, hoho jajaaa =)



Nattnatt på er!




Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

ja jag var nog världens stoltaste mamma igår när jag såg att han gick. han skrattar ju så mycket att han tappar balansen. hihi

Vad är det för något du målar ? jag tecknar, är inte så grym på oljefärg så det hålelr jag mig väck från.

2010-02-25 @ 10:13:57
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0