Badet

Ja. Efter att Ninni hade vilat sin middagsvila, så for vi iväg till badet, där Jessica hennes två goa pågar redan väntade på oss.
Först ett STORT MINUS till omklädningsrummet. Jag vet inte hur mänga skåp de klämt in för att va effektiva, men rent för många iaf för att man ska kunna byta om där iaf. Och längst med dessa skåp, en smal bänk. Ja, det är allt. Nej, det finns kanske inte så mycket mer på andra ställen, men att byta om här va ingen höjdare. Speciellt inte med barn.
Ja, iaf. Vi kom in på badet iaf och där hittade vi Jessica vid poolkanten. Pojkarna har hur kul som helst =)
Ninni tyckte det va lite kallt i vattnet. Lite mycket stim och mycket folk. Många intryck att ta in. Men efter en stund mjuknade hon till lite och plaskade. Men lite kallt ju och skilnad märktes på Ninni när vi gick och satte oss i bubbelpoolen, det va najs =)
Jessicas äldsta son visade mig innan att han hade en tand som va lös. Men sen när han med kom och satte sig hos oss bland bubblorna, så märkte han att han inte hade tanden kvar!!
Hahaha, han hade inte märkt att han tappat den!!
Jessica gick och sa till en badvakt, bubblorna stängdes av för att se om vi kunde se tanden där. Men nej. Han hade ju inte märkt att han tappat den och visste ju då inte vart han tappat den.=)
Så hittar någon en tand så vet ni varför!
De skulle skriva en lapp till tandfén ikväll =)
Efter ett par timmars bad va det dags att ta oss hemåt och när jag och Ninni kom hem, så möttes vi av matdoft. Jocke hade lagat mat och den va klar när vi kom =)
Kyckling med rostade nötter, chilli och grejer på halvmörkt bröd. Fan va gott det va!
Ninni va jättetrött och somnade sen som en stock. <hon vaknade för en stund sedan igen, ett blöjbyte och nu sover hon igen.
Tar ju på krafterna att bada =)

Vi väntar på att Mange ska komma och hälsa på. Sen kommer nog farfar och Ann en sväng med, skulle komma inom och ta en kopp kaffe innan de körde hem igen från Hörby.

Imrgon ska vi tvätta lite. Och jag skulle vilja komma iväg och handla målarsaker. Så vi kan få lite tavlor på väggarna med.

Nu är jag jätte kaffesugen, så hopppas folket kommer snart =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0