Snö och litta kaos

Nu vill jag bara kräka lite. Nej, mår inte illa, är litta smått galen snart bara.
Körde hem från pizzerian (Jocke fick jobba, så blev inget bad idag, blir en annan dag ist) så fort jag gjort soppan och ätit, ville inte vänta för länge med tanke på vädret. Och tur va väl det. Jag trodde de hade plogat den vägen ut till väg 13 som vi brukar ta, för jag såg en plog komma från det hållet innan. Men icke, den hade nog kommit från Fränninge.
Shit va det blåste snö över allt och så mycket snö det låg på vägen till och från. Ibland såg jag inte snöpinnarna när jag va precis framör dem ens.
Första gången jag kör i en sån snöyra med så mycket snö på vägen och jag får erkänna att jag digga det inte alls.
Körde så försiktigt jag kunde och sen kom jag ut på väg 13. Där va det bättre, men det yrde en del snö till och från där med.
Kom hem, hade en trött Ninni i famen som ville vila och två hungriga hundar.
Ok, jag gick först in och la Ninni och sen gick jag ut och gav hundarna mat.
Men Ninni ville inte somna själv och blev ledsen.
Häller snäbbt upp mat till Atlas, telefonen ringer och det är Jocke som vill se så jag kommit hem ordetligt. Under tiden jag svarar kastar sig båda hundarna ner i Atlas matskål. VA FAN!
Sa hejdå till Jocke, fixade resten av maten och sa "var så goda"
In till Ninni och försökte natta henne, hon va sådär lagom övertrött så hon knappt ville ge med sig att sluta de små tittorna.
Hundarna satte igång att busa och fara rundor. Grrr. Gick och sa till dem att nu får det va nog.
Fortsatte med Ninni, gav henne lite dricka. Magknip och fisar med gråt. Trösta och natta....
Hundarna sätter igång igen. Går ut för att säga till dem igen, upptäcker att de har skitit. Vad i helvete, jag ska ju bara natta Ninni, ni va ute innan vi gick in för 10 minuter sen.....plocka skit.
In till Ninni igen, nu började hon ge med sig och komma till ro, ögonen blev tyngre och tyngre.
Hundarna började ännu en gång, men de försökte nog smyga med det, för de for inte rundor som nån jävla orkan denna gången.
Bita ihop och låta dom hålla på och se till så Ninni somnar. Till slut somnar snuttan gott, lägger ner henne i sängen och går ut.
Sen när jag kommer ut i storarummet ser att de jälva hundarna har tagit Ninni ena docka...hon ligger på golvet i en massa bitar och nu blev jag rasande! De fick sig varsin omgång med det lilla som fanns kvar av stackars dockan.
Hundarna platsade i korgarna och sen fick jag plocka upp en massa tussar från innehållet av dockan. Tröjan hittade jag i köket...

Nu sitter jag här och låter pulsen gå ner. Åsa ringde så jag fick beklagat mig lite där med =)

Ännu bättre känns allt nu, för Jocke kom hem =)
Hundarna har legat så fint här vid bordet nu och de kommer nog hålla sig lugna reten av kvällen med, det brukar de va duktiga på iaf.
De har en massa överskottsenergi, det är inte svårare än så, vi har inte varit ute så mycket nu i alla snö.

Ni får ha en bra kväll och kör försiktigt om ni ger er ut i snöyran!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0