Fan va jag är bra!!

Jag är så trött och slö i kroppen nu. Vill inte röra mig mer!
Sitter i soffan och kollar min runda på nätet, Jocke och Micke (löberöd) sitter här och spelar poker. De har sina poker kvällar/nätter lite då och då och nu har det inte blivit av många månader. Men här sitter de och det återstår ju bara att se hur natten artar sig, blir vi kanske lite rikare =)
Hade ju inte skadat... =)

Som sagt, fy fan va jag är bra. Som jag har hållt igång idag, visserligen kom jag igång lite senare än jag planerat, men jag har hållt tempo sen!
Tvättat hur mycket som helst känns det som, dammsugat, tvättat golven, dammat, fixat med gardinerna, diskat, städat lite i kylen, städat toa och städat och tvättat balkongen!
Tjo!
Vid niosnåret sket jag i allt och körde ner till Jocke och åt och han fick sluta lite tidigare och vi körde hem. Jag har fortfarande tvätt som inte är riktigt torrt, så jag får ta mig ner och hämta det sen...

Ninni har nog haft en bra dag med mormor, de har nog haft det så bra så de har glömt mig, för jag har inte hört något från dem.
Saknar henne? JA!
Men det har varit så skönt att ha kunnat springa här fram och tillbaka och ut och in, utan att Ninni ska komma ikläm på nåt vis. Det hade varit hur gnälligt som helst tror jag om hon hade varit hemma, för hon har blivit så mammig igen. Sån period igen. Hennes värld rasar bara jag går och kissar eller går ut i köket för att fixa fika till henne.

Lite sovmorgon imorgon kan man nog passa på att ta när hon ändå sover borta, hade varit riktigt najs med tanke på hur trött jag är i kroppen nu.

Så, jag ska lalla vidare nu och sen ska jag nig fan gå och lägga mig. Karlarna får klara sig själva, kommer inte palla sitta uppe hela natten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0