Test med Atlas

Hundarna går här och är småbusiga men håller sig rätt lugna ändå. Ninni la sig tidigt idag, har inte sovit så mycket i eftermiddag.

Fäöljde med ner till pizzerian idag, fikade och snackade och sen körde jag och Ninni till svärmor en sväng för lite fix. Drack kaffe, snackade och farmor valde foton hon vill ha på Ninni som jag ska fixa till henne =)
Ninni blev tröttare och tröttare och vi fick köra hem.
Men sig fick Ninni en badleksak. En anka men sätter fast med sugproppar på badkarskanten, "fötterna" ska va i vattnet, sen ska man trycka på "magen" och då sprutar det vatten från ankans näbb. Farmor visade...och det blev en verklig demonstration må jag säga...jag blev blöt!! =)
Lite garv i hallen och sen körde vi hem för ett bad och ankan va givetvis med.
Men Ninni fick vattnet rätt i ögat när hon testade den, så vänner vid första träffen blev de inte =) Hon snackade lite med den sen, ger nog med sig sen =)

Idag när Jocke pratade med en om Atlas, så sa hon något om en kemisk kastrering. Vi har ju funderat på att kastrera honom, men sen vet vi ju inte om det kommer ha den effekt på honom som vi önkar. Har det inte det är det sura tusenlappar att kasta iväg och sen har vi utsatt honom för en operation i onödan.
Men en kemisk kastrering innebär att ett chip injiceras, har ett depåsystem och tar bort hormonerna.
Ett bra test för att se om det är lönt att kastrera honom, då det har samma effekt.
Veterinären jag pratade med i Löberöd va jättetrevlig och gav och mycket information och de är faktiskt billigar med kastrering än vad vi trott, men hon sa att de har ett ugnefärligt fast pris oberoende på hur stora eller små hanhundarna är. Bra!! =)
Ja, så det kommer väl att hända med Atlas, så får vi se om han kan bli lite lugnare av sig och inte känner att han behöver ha koll allt och alla och bli dingdong i skallen när det är löp...
Cox ska vi kastrera sen, lika bra att göra det innan han blir för gammal.

Nu ska jag spela lite hade jag tänkt, får skjuta in mig tills Jocke kommer hem. Vi ska lana ikväll igen, spela Deer Hunter =)
Han ska ha med sig pizza vi ska dela på med. En som han fick innan i veckan, en specialare, så jävla god!!!

Ninni skulla ha hängt med på kalas imorgon egetligen, men farmor till kusse som blev 4 år för ett litet tag sen. Jag skulle stanna hemma och få gjort allt som jag borde ha gjort för ett bra tag sen, och tvätta och städa och röja lite. Men kussarna har haft magsjuka och Jocke ville inte att Ninni skulle dit ifall hon kanske blir smittad. Hon har ju varit sjuk nu och jag trot det hade tagit hårdare på henne om hon hade blivit dålig igen nu. Nu har hon ju kommit igång igen ordentlig med maten med, Ninni is back =)
Så jag förstår Jocke.
Men hon ska iväg iaf, jag ska lämna henne till mormor så jag kan få gjort allt jag ska ändå. Slipper Ninni bli lidande när jag bara springer mina rundor och ner i tvättstugan och så. Hon kommer ha det roligare om hon inte är hemma faktiskt.
Får ta en träff med kussarna en annan dag, det va rent för längesen de träffades faktiskt!

Lite bilder från idag kan ni ju få, Ninni fick negeboll av Salle idag med när vi va och tog en kaffe =)








Pappsen smaka?











Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

Jag rekomenderar en annan veterinär som vi går till, hon är mycket billigare än vad löberöd är. Löberöd skulle ha för chip, vacc och vet.besikt. på shelby 1100:- och då fick jag det för uppfödar pris enligt henne, men Lucie i höör tog endast 620:- för allt det.

2010-02-27 @ 09:21:38
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: ingegerd

Vilken gullunge,saknar Ninni måste få träffa henne snart. KRAM

2010-02-27 @ 10:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0