Tjena!

Ja, igår höll jag på att skriva ett inlägg, men Åsa och Erica kom på kaffe och sen rullade hela dagen på och jag hade bara inte tid se.

Efter kaffe med dem, så körde vi och tog en kaffe med Salle och Ninni åt en negerbulle. Självklart tyckte hon det va gott! =)
Vi lämnade henne sen till mamma och vi körde ut till skogen med hundarna. Lyckliga doggar sprang rundor och Atlas skulle fånga snöbollar. Cox, som vanligt, försökte hänga med bäst han kunde =) Men han börjar bli snabb den lille rackaren! Och tuff är han!
Söbollskastning med hundarna ledde till att kasta princk på en skylt, som ledde vidage till vadslagning, som ledde vidare till att jag och Jocke hade snöbollskrig. Och sen kom det, Jocke öste ner mig i snön och mulade mig! Det va länge sen jag blev mulad!
Snöbollskastningen fortastter och sen smubblade Jocke och jag tog min chans att mula honom med, moahahahahaaaaa =)

Sen frös vi som fan om fingrarna och när hundarna hade sprungit klart körde vi till mamma igen för att äta våfflor =)
Ninni va nog inte hungrig, hon åt inget. De hade redan fikat så. Men vi åt och fan va mätt jag blev, hade glömt hur mätt man blir på våfflor! Gott va det iaf!!

På kvällen kom Mange och vi tittade på film =)
Efter att mange hade kört hem sen, så spelade jag och Jocke Deer Hunter mot varandra....tills klockan va....ja jag vet inte riktgit, två nånting kanske. Lagom trött, ja!

Morgon idag startade kanske inte riktigt exemplariskt, två trötta vi rök i luven på varandra. Men men, gick över snabbt ändå och lugna gatan nu.
Ninni vilar igen och Jocke har precis satt på en jaktfilm. Ska dricka lite kaffe till och se om jag kan få ihop nån frukost.

Bilderna jag framkallat kom igår!!! Fast, de jag gjort förstoringar av kommer lite senare. Men, så glad jag är, ska ragga en massa ramar nu bara =)


Hörs sen alles, vet inte än om jag kanske måste jobba, återstår väl att se, hoppas bara att jag får veta snart så vi kan fixa med hundarna, Ninni kan iaf va hos mormor =)



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

ok, kul och måla...avslappning. jag har en beställning till på tisdag men har inte ens börjat på den så vi får se om den hinner bli klar. hua.

ha en trevlig helg.

2010-02-26 @ 11:37:03
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0