Tidigt slut

När Ninni och jag hade tagit ett bad, så somnade hon. Inte för att jag hade väntat mig att hon skulle det, jag hade ju tänkt att vi skulle köra ner och äta och hälsa på på pizzerian. Men en liten vila tog hon och sen körde vi =)
Hamnade bakom en traktor på vägen och de sega 30 km/h va dryga och det låg till slut minst 15 bilar bakom traktorn ett tag. Tur sen så kom raksträckan och vi kunde köra förbi.

Vi kom fram och vi åt en Bolognese. Ninni tycker om köttfärssåsen! Hon åt en bit pizza och sen fick jag sluta äta, för Ninni åt resten av fyllningen på sista delen av pizzan med.
Sen blev det efterrätt med. Bageriets ägare kom och åt och hon hade med sig kakor. Ninni fick välja en själv och hon satt sen med ett leende och viste inte riktigt i vilken ände av snurran hon skulle börja. Så hon började i mitten med det godaste och arbetade sig utåt. Gottegrisen =)

Mange kom sen och vi drack alla kaffe. Senare när jag skulle köra, så fick Jock sluta tidigare och hänga med mig hem då =)
Skönt!
Välling och mys i soffan med Pappsen och sen gick Ninni och la sig. Mange har fäljt med oss hem med och vi ska se nån dokumentär av något slag.
Nu ska vi ta en kopp kaffe och sätta oss tillrätta i soffan =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0