Vänja sig

Ja, vi sitter här i varsin soffa, jag och Ninni.
Ninni tittar på Puss in boots och mornar sig, jag har en kopp kaffe och datorn och mornar mig. Lillan sover fortfarande, ska snart väcka henne och det är snart dags för frukost. Sen dagis.
Ninni vaknar tidigare nu, det va rätt skönt med morgonstunden som jag hade sjäv, men det är rätt mysigt att ha henne uppe och hon får ju säga hejdå till Jocke. Så är nog bara att vänja sig vid att dagens startskott går av lite tidigare.

Men vi är tillbaka on track igen och det är najs. Jag har t.o.m fått kläm på vilan sen, så att töserna (om nu Ninni vilar) vilar samtidigt efter lunchen. Och det är najs!!
Då dår jag en stund där jag kan göra vad jag vill. Ja, nästan iaf :)
Igår la jag mig och vilade jag med, behövdes. Men kände mig ändå trött tidigt på kvällen...undrar om min kropp fattas något, känner att det är en trött period till som kommer smygandes och det är bara så drygt.
Men skönt med den stunden på dagen ändå, när dagen börjar lite över 6 på morgonen och slutar inte förrän töserna kommer i säng vid kanske 7-8 tiden och sen lite fix med Ninni som vi då försöker få att sova i sin egen säng igen. Hon sover lite oroligt...
Sen är det kväll, men ganska snart sängen.
Blir rätt långa dagar ändå ju...

Nåja, vi får se vad denna dagen bjuder på. Nu är det iaf frukost, så vi hörs sen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0