Poop-jobb!!

Hahaha, jepp idag har denne varit med Jocke på jobb. Jag har varit poop-assistent!! :D
Det är ju ett lite speciellt jobb dedär...men rätt underhållande ibland :)
En härlig och roligt dag!
Visst, vi hade inte så mycket att göra efter de jobb som redan låg och väntade på morgonen, men sen rullade det på lite bättre och dagen har gått så fort. Iaf för min del :)
Rätt skönt att få komma hemifrån lite, få va med Jocke en dag bara sådär. Brukar ju va så att vi har något vi ska på, något bokat, om vi är barnlediga. Men idag va det bara en vanlig dag, en av Jockes vardagar. Och det va kul att få va med under en sån!
Minst hälften av er tycker säkert jag är litt knäpp i huvet, hänga med sambon sin på jobbet, som dessutom är att spola avlopp. Men varför inte ta en del av det han gör om dagarna, se hur hans dagar ser ut, vad han gör för att vi ska överleva?!
Jag är inte rädd att få litt skit under naglarna. Nej, bajs på händerna har jag inte fått och det behöver man tvunget inte få heller. Man fixar ju inte det med fingrarna direkt. (Inte alltid iaf ;D )

Lite sightseeing blev det med på vägen.
Om ni kommer ihåg, så fick ju Jocke Zlatan-boken på farsdag och han har läst ut den. Jag har börjat läsa den nu och när vi då snurrade rundor i Malmö, så bad jag faktiskt att få se vart han växte upp. Jocke vet vilket hus det är, så han visade mig, jag gick av och såg bollplanen och allt. Körde även förbi det hus han har nu i Malmö, jag har inte sett det på flera, flera år. :)
Zlaaaatan!!! :)
Så coolt ju! :)
Och så roligt nu när man läser han bok!!
Sen visade Jocke mig kalkbrottet.....ja jävlar vad enormt det är!!!
Hur coolt som helst! Dit ska vi en dag till sommaren och fika och päsa, har vi bestämt :)

Dallasburgare, från Bulltofta Kött har jag fått äta idag. Har inte ätit den innan, tyckte det va lite konstig smak först, men sen diggade jag den. Riktigt god och riktigt mätt blev jag...orkade inte äta upp hela...

Sen va det poliser överallt...va ju skottlossning i Malmö igen, som ni säkert hört.
Jag ska erkänna att när Jocke först sa när han såg en polibil på tvären på vägen att det säkert, om det inte hade hänt något, skulle komma att hända något...och då blev jag faktiskt nervös. Vi va ju på ett sätt mitt i smeten....
De hade koll på flera gator och kollade igenom de passerande bilarna.
Inget kul alls.
Sjukt. Vet inte annat att säga om hur det är där.
Och där kör Jocke runt om dagarna...inget jag är jätteglad över.

Usch nej, nu vill jag inte tänka mer på det.

En underbar dag har det varit och ett jättetack till vår sötaste och snällaste Frida som varit här med resten av familjen idag så att det va möjligt för mig att hänga med Jocke!!! :)

Emil. Stormen då, den har ju kommit hit och den märkte vi av redan innan idag när vi va vid kalkbrottet...och sen har den bara blivit värre och värre. En klass 2 varning gäller, så man får väl va försiktigt.
Och Jocke är ute och kör nu...han fick ett jourjobb.
Men han fick vilat lite iaf, så bra det nu gick när jag, Frida, Emma, Victor och Ninni satt och kollade igenom gamla foton :)

Töserna sover nu, Ninni har haft feber i eftermiddag... :(
Får se hur det är med töserna imorgon, om Lillan med åker på det...men det är mysdag som gäller ändå imorgon så. Har ju saknat mina små skruttungar idag, även om det varit skönt att ha fått komma iväg lite :)

Nu ska jag faktiskt göra mig själv en liten tjänst. Koka te, krypa ner under filten, höra regnet smattra på rutan och läsa Zlatan :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0