Onödigt, men lyxigt

Vi lyxade till det idag när vi tog oss till dagis-vi körde!!
Så onödigt egentligen, tar ju max 5 minuter att gå, men vi tog lite lång tid på oss här med, så innan jag klädde töserna, så gick jag ut och startade bilen. De fick sätta sig i en varmare bil, istället för i en kall vagn :)
Tror inte töserna hade något emot det. Det hade iaf inte jag, trots att jag fick skrapa rutorna :)

Vi snackade lite om Lillans inskolning med, efter sportlovet kör vi på!
Det är lite ny personal där nu, så hinner de med komma in i det hela, sen är det dags för lill-loppan! Det kommer gå galant tror jag, hon är ju som de med säger, redan halvt inskolad...hon blir ju t.o.m sur vissa mornar när vi ska gå!
Hon kommer trivas!

Vår tv...ja den som varit på lagning två ggr nu åker snart åt *******!! Eller iaf upp på tösernas rum kanske, eller nåt. Den ville inte starta i morse, så jag fick koppla in den lilla tv'n, som redan stod här då Jocke testade boxer-kortet i den med igår. För det funkade inte i den stora. Men inte i den lilla heller!!
Suck!
Så nu har jag pratat med boxer och nu ska tv'n stå på en kanal i 1 timme, sen ska jag se om det funkar, annars ska jag ringa igen...
Hatar klödd!!

Men, jag ska roa mig lite under tiden iaf, jag ska baka igen.
Jag skrev fel på FB om mina gifflar, att det va vanlijgifflar. Jocke blev lycklig, men det va ju fel...det va ju kokos och vanilj. Han tyckte de blev goda, men önskade sig nog vaniljgifflar lite mellan raderna :D
Så jag tänkte att jag ska göra det nu, ska göra dem lite mindre med :)
Så hoppas jag han blir glad när han kommer hem :)

Ska se om svärmor jobbar idag eller inte, så kanske vi kan ta en sväng inom till henne sen när Ninni hämtas från dagis sen. Ska ändå dit och hämta ett hjul :)

Ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0