Håller tummen

Töserna hade feber fram till i natt och igår åt de knappt något alls. Det va t.o.m så att Lillan inte ville ha välling eller vatten. Avslagen Coca va det vi fick i henne.
Så igår gick ju allt bara på helt fel håll och det gillades inte alls. Så vi sa det att om töserna inte visade bättre tecken nu i morse, så fick det bli doktorn nästa.
Sent igår kväll turades de om att va uppe en stund och bra va de inte.
Men de fattade nog allvaret, för två feberfria töser vaknade i morse. Lillan försa gången vid 4 snåret och hon ville ha välling!!
Sen vaknade hon vid halv 8, fick välling och ny blöja och somnade en stund till.
Jag hoppades på kanske en timmes sömn till, men Ninni vaknade, så dagen började.
Hon drack sin bojboj i morse och gjorde ett försök med en knäckemacka som inte smakade visst. Men båda töserna är feberfria och Lillan åt lite yoghurt innan hon gick och vilade. Ninni har ätit lite äpple och vilar nu hon med.
Nu ska det väl va på rätt håll!!
Skönt!

SEN!!
Nu ska ni få höra!
Våran bil är klar!!!
Ringde och kollade läget och han hade precis varit ute och provkört den, klar att hämtas och det ska Jocke och svärmor fixa i eftermiddag :)
Så jävla najs!
Svärmor ska ha tack som hjälpt oss och hjälper oss nu när vi varit rätt handikappade!!! :)

Själv har jag mer energi med och det är skönt att börja känna sig mer och mer som sig själv igen. Ska se om det blir en lugn och chill dag idag med, så man verkligen är ok sen, så ska det bli en ordentlig röj -och städardag. Det behövs verkligen!!
Det blev ingen tur med dammsugaren igår......jag va helt slut i kroppen efter att varit lite igång under förmiddagen och mådde lite konstigt sen. Trött va jag med.
Så kanske lika bra att hålla chill idag med och köra på sen!

Ha en bra dag alles, så hörs vi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0