Helgen

Ja, då har en ny vecka börjat igen. Töserna är lämnade på dagis och jag sitter här och stör mig på att jag glömde be Jocke att fixa Photoshop under helgen. Så hade jag kunnat fixa fotona nu till er. Har ju inte lagt upp bilderna sedan påskafton...
Men, jag gör ett nytt försök med kom-ihågandet under veckan...

Har varit en bra helg.
Jag har hjälpt Maria att göra en tårta i lördags, som de åt igår, för att fira Maria lite :)
Den blev inte direkt överavancerad och jag kan ju säga, även efter att bara ha gjort två tårtor, att jag hellre tääcker tårtan med sugarpaste än marsipan. Det är lite mer arbetsvilligt :)
Vi körde med dumlefluff och jordgubbsgrädde som fyllning. Lite mer jordgubbssylt i grädden hade inte varit fel, men den blev god och den va uppskattad på kalast och hela gick åt :)
Kul :)
På kvällen va det ju UFC gala och den hölls här i Sverige!! Så jävla coolt! Det va första gången den hölls här!
Huvudfighten gällde vår egna svenska stjärna Alexander Gustafsson ohc oj, så bra han va! Såg så samlad, fokuserad, avslappnad och redo ut. Har utvecklats mycket och han gjorde en kanonfight! Vann gjorde han och det är stort! Stort!
Ante va här och såg galan med oss, Jocke och han drack litt whisky och vi käkade lite popcorn, en tervlig kväll.

Igår eftermiddag, när tårtan hade blivit dekorerad, Jocke hade kommit hem och Lillan hade vilat, så åt vi. Jocke fixade middagen och som  vanligt va det super! :)
Han gjorde en ny rätt. Stekte karrekotletter, la dem i en form med en supergor god, supervitlökig potatismos, la riven ost över och sen tjoff in i ugnen en stund! Till detta gjorde han en så sketagod champinjonsås!
Fan vad gott det va!
Vi hade nog kunnat skrämma iväg vampyrer med bara andedräkten sen. Rätt mycket vitlök :)
Sen när alla va mätta och glada, allt va undanplockat och lite tvätt va fixad, så gick vi upp en sväng till lekplatsen så töserna fick leka av sig lite.
Sen hem, töserna åt lite glass och åt muffins :)
En duch för deras del sen och mys och bus innan det va hög tid för sängen.
En härlig eftermiddag med familjen. Fler såna tack! :)
Sen när töserna somnat, så blev det film och mys för Jockes och min del...ja vi somnade på soffan.. :)

Ser ut att bli fint väder idag med och det gillas! Jag ska faktiskt bra fortsätta ta det chill här nu tills jag ska hämta töserna och sen när de är hemma, det har ätits lite lunch och vilats, så hoppas jag solen fortfarande skiner så vi kan gå ut lite :)

Hoppas ni hade en bra helg och får en bra start på veckan!! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0