Bara rullar på

Ok, nu är här inte tyst för att det händet så mycket och jag inte har tid...det är så att här inte händer så mycket, så har inte så mycket att skriva om.
Dagarna bara rullar på.
En av höjdpunkter i veckan va mys med Nikolai :) Ja, Mange och Martine va ju här med och som alltid är det roligt träffa dem och jag är så glad över att de har blivit en hel familj. (kan man säga så egentligen...?)
Jag är glad för deras skull iaf att de fått fina Nikolai! :)




Ja, som sagt, dagarna rullar på nu, men imorgon och på lördag ska jag jobba. Ska börja lite smått igen, ska se om vi kan få ihop ett litet schema som passar ihop med Jockes.
Fredagarna blir iaf inte långa, jag kör när Jocke kommer hem när han slutar vid 16 och sen stänger vi ju 22 :)
Men. Som vanligt känns det lite motigt att jobba helg. Men vi behöver få in pengarna. Och jag behöver jobba lite, för min egen skull. Känna att jag gör mitt.
Jag trivs ju som fan på pizzerian, men samtidigt inte. På grund av tiderna, vill ju inte att för mycket tid av familjetiden försvinner. Är ju ändå trots allt helgerna som är för familjen, tycker jag.
Men det får gå så länge.

Igår kom Ann hit och hälsade på en stund och lämnade lite påskpresent till töserna och jag fick present jag med. Vi har ju inte sets på ett bra tag nu.
Töserna fick varsin tröja Ann gjort och Ninni skulle ha sin på sig idag på dagis! :)
Jag fick en fin klocka! :) Jag har inte ägt en klocka på...ja jag vet inte när. Har tänkt på det ibland, men det har bara stannat vid tanken.
Tack ska ni har!!!

Nu ska jag fortsätta lite med mitt projekt, ni får ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0