Ny vecka...

Måndag idag...rätt tradit väder nu ser jag, det va ändå soligt och rätt fint innan....
Men vi ska ut och jobba i trädgården sen när töserna vaknar från sin vila. Just nu är plåtnissen här och kollar läget. Han ska väl kanske komma nu i veckan och fixa fönstrena utvändigt kan jag tänka mig. Har faktiskt inte hört vad de pratat om, så vet inte. Passade på att diska för andra gången idag när de gick rundor där ute och kollade.

Bakat har jag gjort, bullar till frukost och en liten, liten limpa blev det med. Trodde faktiskt att den skulle bli större.
Ska se om jag kan dubbla satsen till nästa gång, så kan det ju kanske bli lite brös över till dagen efter med, så slipper jag baka varje förmiddag...kan väl räcka med varannan dag :)
Ska på och leta lite olika recept med, så vi inte tröttnar för mycket på detta vanliga brödet. Men gott är det :)

Jag mådde inte helt hundra när jag vaknade idag. La mig direkt i soffan igen när jag hade gått upp med Ninni. Hon kollade film och sen vaknade Lillan efter en stund. Då fick Jocke med komma upp och jag la mig på soffan igen...
Efter en timme till på soffan så hade jag iaf orken och kraften att komma upp och lite med igen och efter ett par piller, så började dagen på allvar och bakningen tog fart, sen hardagrn bara rullat på.

Nu är töserna vaknat, så nu ska vi se om jag kan komma igång ännu mer :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0