Bättre idag...?

Ja, klocan va lite över 6 när töserna tyckte att vi skulle gå upp. Jag va inte så intresserad, det blev lite sent i natt efter en film...
Men...Ninni kom till slut och klappade min försiktigt och sa "mamma, vakna" och sen hämtade hon mina mysbyxor till mig :)
Lite väl tidig dag, men lite bättre :)

Lillan har börjat bli lite förkyld. Men undrar om det inte är pg.a  tänderna som kommer i rasande fart...
Hon vilar nu igen, kom väl på att det inte va nån bra idé att gå upp så tidigt... :)

Men jag har iaf fått fixat disken. Och nu ska jag, efter att ha fixat en till kopp te till Ninni och fått i mig själv en till kopp kaffe, ta itu med tvätten.
Ja, det är inte så mycket att ta itu med, den ska bara hängas/läggas i tummlaren :)

Sen idag och imorgon är det röjning som gäller. Vi satt och snackade om det förra veckan, att ta en höströjning på tomten.
Det skulle ju blivit av nu inom det närmsta, men efter lite som gjorde oss litt irriterade, så får det bli nu, trots att vi egentligen inte har läget till det.
Men, men ...

Sen ska Mojje komma idag. Jag har helt missat när Jocke har berättat det, så Mojje frågade mig här om dagen när han skulle komma...jag satt som ett frågetecken :D
Men det ska bli trevligt. Lite middag och öl :)

Lillan ska vi lämna till Ingegerd och töserna ikväll. Blir lite lättare att röja ordentligt om hon inte är hemma, inte så kul för henne att sitta i vagnen att glo eller att vi bara springer rundor.
Ninni kan ju iaf hjälpa på till lite :)

Nä, nu te och kaffe!

Ha en bra dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0