Trött?

Jag va nog trött, hörde inte Jockes klocka i morse....
Men han brukar alltid säga hejdå innan han går, även om jag inte är uppe, så jag vaknade då, helt förvirra och tog mig ner.
Fick iaf en hejdåpuss. Men nu är inte morgonen sig riktigt lik....
Vi gick ändå och la oss vid halv 11 igår. Så det blev ju inte direkt sent. Men sen va jag riktigt trött igår, somnade med Ninni här i soffan när hon tittade på film en liten stund innan det va dags för henne att gå och lägga sig. Hon somnade med och Jocke somnade i den andra soffan, hehe.
Så en vila på kvällskvisten blev det...

Idag ska jag bort om till Åsa och hälsa på. Sen har jag hälsat på dem som bor här närmst mig iaf nu när jag har bil. Sen får folket minsann komma hit om det är nåt, för sen bröjer det lite igen innan jag tar mig nånstans.
Men ska nog inte dröja så jättelänge innan vi har en bil till Jocke, så kör jag och töserna Bmw´n sen näe det är klar....är ju bara ett par veckor kvar tills han börjar med den.......    .....

Hmtade vår tv igår. Den funkar!!!
Wohoo!
Skönt, nu har vi vår stora tv igen och den hänger där den ska, man slipper sitta och titta på fästet på väggen och den mindre tv´n stående på bänken :)

Nu har Ninni kommit ner, sitter och mornar sig i soffan. Ska göra frukost till henne snart, så hon hinner äta...hon tar lite tid på sig. Gjorde alltid jag med när jag va liten när det gällde maten...
Men sen är hon som Jocke, helst inte äta nu på morgonen, det får gärna gå en timme, helst två...

Ha en bra dag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0