Shit...fakk.....wow!

Tårar i ögonen nu. Lyckliga sådana...!!
Jocke ringde precis, ni har väl egetligen inte med detta att göra, men alla detaljer får ni inte ändå :D
Han bad kontoret om att kolla hur mycket han skulle få ut, mest så vi kunde börja planera och ha oss lite. Är ju en del extraräkningar nu i och med bilbytet.
Han fick reda på det nu. Och saken är den att all övertid och all jour får han ju inte ut förrän nästa månad, denna gången är det i princip bara en grundlön, plus en dag. Och som Jocke sa "jag längtar till nästa lön"...denna här är fan braig, tänkt då nästa!
Fan, vi är snart där. Tillbaka igen och det med ett jävla shwooosh med!
Han sliter som fan för dessa pengarna, jobbar som en galning och överkul är det inte. Men tack vare Jocke så har vi fan på ett kick vänt om hela skutan!!
Inte ska han jobba på som han gör nu hela tiden och det behövs inte heller med tanke på att han har en så bra lön som han har.
Fan vad skönt.
Och för Jocke med, han kämpar på och sliter, men han är så uppskattad på jobbet och det glädjer mig jättemycket. Han sköter alltid sitt jobb bra, men först nu känns det verkligen uppskattat!
Härligt, vinden vänder!

Nä, nu ska jag dammsuga!

Och bästa av allt idag är att Jocke är på väg till firman redan, så han svänger inom och hämtar mat hos Salle och vi ska äta allihopa tillsamman! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0