Och om igen

Ja, då sitter jag här igen och Jocke har åkt till jobb. Jag sörplar kaffe och här är helt tyst i kanske en halvtimme till.
Eller nja, kanske jag får gå upp och väcka Ninni idag med, för hon ville verkligen inte somna igår. Blev sent och sen vaknade hon lite senare och ville komma och vila här nere. Men nej, jag kunde sträcka mig till vår säng och där somnade hon gott :)

Det va Lillan som väckte mig idag vid 5, hon fick välling och somnade om. Men jag tyckte inte det kändes lönt att gå och lägga mig igen i de kanske 15-20 minutrarna jag skulle fått innan Jockes klocka skulle ringa. Hade nog bara blivit sådär jobbigt segt då. Så jag satte på kaffet och hade det redo till Jocke kom ner sen :)

Det tog inte så lång tid för Jocke igår med jobbet han fick, så vi såg färsigt på serien när han kom hem och sen gick vi och la oss.Lite för sent för vår del med egentligen, men det är väl bara att se till att komma i bättre tid i säng ikväll...

Så får vi se vad som händer idag då. Om jag tvättar fönster eller inte.... ;)
Kanske träffa Maria idag med, vi skulle tagit kaffe i helgen men det blev aldrig av och idag skulle hon nog sluta tidigt.
Hade varit trevlig, va ett tag sen nu vi träffades så :)

Hoppas ni får en bra dag allehopa, så höres vi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0