Lite halvmögit

Har blivit till en lite halvmögig dag. Vet inte riktigt varför, men kände innan i förmiddags att kroppen och hjärnan bara sa *pffffff* och ork, engagemang och allt bara flög ur mig. Känner mig nu bara slö och hängig.
Och med såna dagar så blir allt smått bara värre.
Saltet är slut, mjölet är slut, tvättmedlet är nästan slut, diskmedlet till diskmaskinen finns det bara en tablett kvar av och handsiskmedlet är i stort sett helt slut.
Allt detta innebär att jag inte kan baka bröd, kan bara diska en omgång till i diskmaskinen och sen kanske rädda en dag med det sista av handdiskmedlet, jag kan nog bara tvätta en maskin tvätt till...hallå!!
Affärjäveln här i har ju stängt, så den kan inte hjälpa mig och även om den hade varit öppen så hade jag inte kunnat handla ändå, inga pengar hemma.
Vår bil står fortfarande på verkstad. Hur kul är det!?
Inte för att jag hade kunnat använda den ändå (eller jo denna veckan när Jocke ändå har jouren...) men vi hade kunnat använda den hela familjen på helgerna.
Vår tv!! Den är inne på reparation för andra gången, sedan en månad tillbaka.... Jocke ringde och skällde lite på dem förra veckan och då sa de att felet återkommer oregelbundet och har inte löst det än. Men ge oss en ny tv jävel då!!!
Vi ha en låne-tv, så vi står ju inte helt utan, men den är liten och det är smått irriterande när vi fick lämna in den direkt igen efter första månaden den hade varit på lagning. Och de säger att de vill ha en tid på ca 2 veckor på sig...

Hahaha, nu kan jag nog knappt mer än skratta lite....nu hittar jag alla fel jag kan tänka mig. Minismå som stora....

Töserna vilar nu. Vi fikade efter att vi hämtat Ninni på dagis och sen däckade de små sötisarna.
Atlas fick ha sin premiärstund i hundgården idag när jag hämtade Ninni. Tänkte att det är ändå en så kort stund...men han höll ett jävla liv hela tiden...
Han ska ju följa med oss ändå, det är inte det. Men han ska ju lära sig att stå där med utan att hela grannskapet ska behöva lyssna på honom.
Sen å andra sidan, så brukar han bara skälla en stund efter att vi kört annars, vad grannarna har berättat och sen blir han tyst, förutom ifall han vaktar på någon.
Så det kan nog ha varit lite för att han blev sur för att han inte fick följa med till dagis nu, han tycker ju om det :)

Ja, på dagis har de kommit på att Ninni har lite roligare om hon får vara på den stora avdelningen när de är ute och leker. (Tack, det har jag med funderat mycket på, då de bara har en sandlåda på lilla avdelningen). Så hennes fröken som va där med henne och de andra av de lite större barnen från hennes avdelning sa att de skulle börja va där mer när de är ute, så stannar den andra fröken kvar med de minsta barnen. Roligt att de fixar ihop det så :)
Och det märks på Ninni att hon trivs bättre så med, hon har ju varit där några ggr innan när de varit ute och nu när jag kom och hämtade henne så märkte hon knappt att jag kom och hon har nog väldigt gärna stannat mycket längre :)

Nä, nu ska jag.....ja vi får se. Nu har jag iaf fått böla av mig lite ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0