Ja, kom igen då...!!.....

Jo, jag letar efter mitt "go", mitt flow....behöver komma igång och jag hade hoppats på att jag skulle komma igång nu när vi hämtat Ninni igen och vi fikat lite.
Men nej. Jag märker ingen skillnad, jag är lika halvslö nu som innan.
Men har om inget annat fått fixat köket och städat toaletten innan i förmiddes. Jag hade ju tänkt dammsuga och kanske tvätta golven med, men som det ser ut nu, så ska ska väl va glad om jag får dammsugat.
Ja, om jag inte hittar mitt flow i nån hörna vill säga :)

Blir nog lite vila för mina små fina töser nu om en stund. Lillan va så trött innan vi gick och hämtade Ninni, men ville inte att hon skulle vila så att jag skulle bli tvungen att väcka henne efter kanske 30-40 minuter...

Hon tycker det är så kul att lämna och hämta Ninni. När jag väcker henne på mornarna, så pekar hon direkt ut och säger "dadis" :)
Hon och Ninni sitter och snackar och sjunger i vagnen, ja förutom i morse, då skulle det tjivas lite med. Skulle kanske installerat en skiljevägg man hade kunnat fälla upp när de börjar bråka? ;)

Nej, nu är här en liten, liten dam som är trött. Hörs sen, så ska jag se om jag kan hitta mitt flow under tiden här hemma...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0