Fattar nada....

Jag fattar ingenting....fine att det nån lite då och då som jag inte har en susning om vem det är, som slänger in en trevlig kommentar ibland bara för att önska en bra dag eller vill att man ska inom och checka läget på deras blogg. Men idag har det kommit en hög med kommentarer, absolut jävligt trevlig och roligt, jag blir bara glad. Men jag fattar bara inte hur folket har hittat hit?! :D
Hur gick det till hörreni?!


Nåja, kul iaf!
Nu sitter jag här och Ninni ska hoppas ner i sängen. Hög tid....rent för sent egentligen!
Men vi gick ju bort till Eckhoffs efter att vi ätit och hälsade på. Mycket trevligt va det och så skönt att komma hemifrån lite!
Töserna åt bra med middag här hemma, men de åt hos Maria med när de åt!! Att Ninni ätit mycket idag är jag bara jätteglad över, men tanke på hur hon är med maten. Att Lillan åt igen förvånar mig inte, den lilla loppan äter som en häst :)
Jag fick låna en så fin klänning av Maria med som jag tänkte ha på lördag på julbordet. Men nu när jag kom hem och provade den, så ändrades planerna direkt.
Jag såg ut att va gravid och ha en enorm röv!!
Mög. Den är så fin ju.... :(
Men, men jag löser det på nån vänster :)

Jocke. Ja han jobbar.....tycker så synd om honom nu. Han har varit på samma jobb sedan han började i morse inne i Malmö. Det är ett jättejobb, massa betong i rören och det är invigning av stället imorgon, så det måste bli klart innan klockan 15 imorgon.
Han ringde och sa att han nog skulle behöva jobba natt. Kul. Jag behövde cigg, bröd och blöjor till Ninni. Tänker ju inte på hennes blöjor på samma sätt längre, då hon bara har på nätterna..
Jocke ringde svärmor och hörde om hon kunde hjälpa och köra hit med sakerna, men hon jobbade. Inte så lätt då ju... (Ja, jag fick ditt mess-klart jag vet det!! ;) Har inga pengar på luren, så kunde inte svara dig!)
Men det löste sig, Jocke ringde far sin och de snackade med Maria som va i Hörby. Hon handlade på vägen hem och kom och lämnade sakerna till oss :)
Tack!!
Ja, så vi får se när eller om Jocke kommer hem idag över huvud taget. Annars ses vi inte förrän imorgon....
Tråkigt, men inte så mycket att göra. Det är ju hans jobb.
Men tycker synd om honom....han sov inte så bra i natt heller, blev nog inte så många timmars sömn och sen jobba långt in på natten....fy!

Nä, nu ska Ninni i säng, annars kommer hon va som en dö sill imorgon...

Hao de gött och sov gott!



Kommentarer
Postat av: Monika

Godmorgon! Allt bra? :D



Va gärna med i min tävling om ett valfritt plagg! http://ttomtenissarna.blogg.se/2011/november/tavling.html

2011-11-24 @ 06:53:44
URL: http://ttomtenissarna.blogg.se/
Postat av: Michelle

Åh såå fin blogg<3

2011-11-24 @ 09:42:31
URL: http://ponnybrudarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0