Den nya tiden

Ja, det nya livet började igår, Jocke började jobba.
Allt hade gått bra igår och han trivs, ja så bra man kan efter första dagen. Men tror inte det kommer gå annat än bra. De vet vem han är, att han är bra på sitt jobb, han har mer erfarenhet än de flesta där. Men han har ju jobbat med detta i flera år nu.... :)

Vi här hemma hade en rätt bra dag. Men kändes konstigt utan Jocke. Blev lite sådär "vad ska vi göra nu?" Även om vi hade att göra och vi underhöll oss, så har man kommit ur de gängorna lite där det bara är vi hemma.
Men vi klarade oss och vi kommer snabbt in i våra egna rutiner igen :)

Jocke kom hem lite senare igår, men han hann träffa Ninni iaf. Hon kämpade för att det inte skulle slå över, hon va jättetrött. Men det är ju inget som skulle erkännas bara... :)
Hon somnade gott i Jockes famn sen och vi va själva rätt trötta, började kolla en film sen, men vi kom inte så långt in i den innan vi båda sov!

Idag. Ja hela familjen vaknade som igår. Men Jocke fick ju iaf träffat Lillan med, hon hade leende runt hela huvudet när han hämtade ner henne :)
Detta är nog nya tiden för hela denna familjen att gå upp...är väl bara att vänja sig!
Nu är töserna igång, men det märks att dagen började tidigt och speciellt som för Ninni som inte somnade förrän vid 9 igår...
Men de får vila när de vill, det är ju inget dagis denna veckan så :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sätta Ninnis motorcykel på laddnig, den verkar behöva det... :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0