Vilken dag...

Ja, jag tänker inte gå in på detaljer, allt vad som rör det privata delar jag inte med mig till er. Men det har ni nog redan förstått, haha =)
Nåja, lite upp och ner har det varit, mindre roligt, men det har blivit bra igen. Så resten av dagen ska väl kunna bli bra =)
Ja, det satsar vi på!

Ann kom ju hit innan, så att jag kunde köra in till BVC med Lillan. Och hur glad tror ni inte Ninni blev när farmor Ann kom =)
In till BVC, vägning och mätning och sen de två sprutorna... Lillan va jätteduktig, sa nästan inte ett pip. Gnällde till efter den andra, som svider, men gick över när jag dök upp och sa "titt-ut" =)
Hon väger 5840. Inte över illa egentligen, men hon följer inte sin egen kurva riktigt länge, så vi får börja ge henne lite gröt med. Tar det på eftermiddagen , så kanske hon sen med ammningen, håller sig lite bättre under natten med. Hade ju inte varit dumt =)
Längden är det inget fel på, hon är 61 lång =)

Sen hem igen, Lillan åt och har nu vilat en stund. Mornade sig hos storasyster i soffan =)

Skulle blivit kyckling idag  till middag. Men jag tog inte upp kycklingen i tid, så den är lite väl frusen än. Kommer ju ta en evighet att få den klar...så får bli köttbullar idag ist, så tar vi kycklingen imorgon =)

Tack för hjälpen idag Ann!
Höres gott folk!

Ps. Kram på dig svärmor!!! Hoppas allt gått bra! Ds.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0